counter

"Αυτά είναι τα πέντε αντικείμενα που έχω πάντα στη βαλίτσα μου"

"Αυτά είναι τα πέντε αντικείμενα που έχω πάντα στη βαλίτσα μου"
"Αυτά είναι τα πέντε αντικείμενα που έχω πάντα στη βαλίτσα μου"

Το ξέρω ότι ο καιρός των τελευταίων ημερών δεν σε εμπνέει και ιδιαίτερα για ταξιδάκια αλλά μιας κι έρχεται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ή τέλος πάντων έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου να οργανώσεις κάποια διήμερη απόδραση, σκέφτηκα να σου προτείνω τα πέντε αξεσουάρ και αντικείμενα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη βαλίτσα σου.

Όλα ξεκινούν από την διάθεση, την παρέα και τον προορισμό. Αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά είναι κανονισμένα στην εντέλεια, βάλε να παίξει το αγαπημένο σου cd, δυνάμωσε τη μουσική και φτιάξε τη βαλίτσα σου. Δε χρειάζεσαι την Άρτα και τα Γιάννενα αλλά πέντε πολύ βασικά αντικείμενα:

Μαγιό

Η φετινή μόδα προστάζει έντονα χρώματα, φλοράλ και animal print σχέδια. Φρόντισε να επιλέξεις ένα μαγιό που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και ]καλύπτει έξυπνα τις ατέλειες σου (όλες έχουμε …!) Προσωπικά πέρσι φόρεσα κυρίως ολόσωμα μαγιό μιας μου είχαν μείνει μερικά κιλά εγκυμοσύνης που δεν με άφηναν να νιώσω άνετα με μπικίνι που ήταν πάντοτε  η πρώτη μου επιλογή.

Παρεό – Πασμίνες

Ο καιρός είναι αναποφάσιστος κι εσύ πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα. Ξεχώρισε μερικές πασμίνες που το πρωί μπορούν να φορεθούν ως παρεό πάνω από το μαγιό και το βράδυ θα σε κρατήσουν ζεστή.

Καπέλο

Ακόμα κι αν θεωρείς ότι ο ήλιος δεν καίει πολύ αυτή την εποχή ή ότι τα καπέλα δεν ταιριάζουν στο στυλ σου, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για να προστατεύσεις το δέρμα σου από την πρόωρη γήρανση και τις ρυτίδες, είναι να τα φορέσεις τουλάχιστον στην παραλία. Διάλεξε ένα μεγάλο καπέλο που είναι το απόλυτο trend της σεζόν και πρόσεξε πως θα το «στριμώξεις» στη βαλίτσα σου για να μην το καταστρέψεις.

Σανδάλια

Η εικόνα μιας γυναίκας που προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε ψηλοτάκουνα στην παραλία ή στα καλντερίμια ενός νησιού είναι τουλάχιστον αστεία. To dress code των διακοπών επιβάλλει flat σανδαλάκια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ. Άντε στο τσακίρ κέφι έχε μαζί σου κι ένα ζευγάρι άνετες πλατφόρμες.

Πολύχρωμα βερνίκια νυχιών

Επειδή είναι πολύ πιθανόν να μην έχει προλάβει να κάνεις beaute, βάλε στη βαλίτσα σου μερικά μανό σε έντονα χρώματα γιατί καλώς η κακώς τα χεράκια και τα ποδαράκια σου θα είναι εκτεθειμένα στα βλέμματα των άλλων.

Σας φιλώ…

Υ.Γ. Την ώρα που σας γράφω αυτό το κείμενο ο καιρός θυμίζει φθινόπωρο και ο ουρανός είναι θεοσκότεινος. Μην πτοείστε όμως γιατί ο ήλιος θα ξεπροβάλλει και πάλι σύντομα και θα είναι πολύ λαμπερός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR