counter

Αυστηρή κριτική στην Ελένη Μενεγάκη: "Ο κατήφορος έχει ξεκινήσει..."

Αυστηρή κριτική στην Ελένη Μενεγάκη: "Ο κατήφορος έχει ξεκινήσει..."
Αυστηρή κριτική στην Ελένη Μενεγάκη: "Ο κατήφορος έχει ξεκινήσει..."

Τα... βέλη της στην Ελένη Μενεγάκη έριξε, για μια ακόμα φορά, η γνωστή τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου, μέσα από τη στήλη της "PING PONG". 

Αφορμή γι' αυτό στάθηκαν οι καθημερινές αναρτήσεις της παρουσιάστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τις οποίες χαρίζει δώρα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μεσσαροπούλου

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική της:

Μεγάλα ζόρια για την Ελένη Μενεγάκη μέσα στο κατακαλόκαιρο! Tα περιοδικά δεν την παίζουν όπως την έπαιζαν, καθώς έχουν καταλάβει ότι μπορούν να ζήσουν και χωρίς εκείνη και μάλιστα χωρίς να χάσουν ούτε έναν αναγνώστη τους. Ο κατήφορος έχει ξεκινήσει, οι τηλεθεατές δεν διστάζουν να την «κράξουν» δημοσίως και προφανώς κάτι έχει καταλάβει και η ίδια, μιας και για πρώτη φορά βομβαρδίζει τα social media με αναρτήσεις της. Άλλοτε συναισθηματικές όπως αυτή με τη Μαρινούλα και τον Ματέο κι άλλοτε περισσότερο εμπορικές. Δεν μας έφτανε το ανελέητο παζάρι μέσα στη σεζόν, τώρα η «βασίλισσα» συνεχίζει και μετά τη λήξη της να πουλάει από μαγιό και γυαλιά ηλίου μέχρι φορέματα και παπούτσια μέσα από το instagram της, φυσικά με το αζημίωτο… Γιατί αν ο Χανταμπάκης ζήτησε 5.000 ευρώ για να κάνει μια ανάρτηση και δεν του τα έδωσαν, της Ελένης είναι σίγουρο ότι της τα πληρώνουν και με το παραπάνω αφού φτάνει τους 750.000 followers. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR