counter

Αυλαία για το “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”: Η ανακοίνωση του Νίκου Μάνεση για τους συνεργάτες που αποχωρούν από την εκπομπή

Τελείως διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει ήταν η τελευταία εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στου Ψυρρή για τις ανάγκες του "Σαββατοκύριακου με τον Μάνεση", όπου συνομίλησε με απλό κόσμο και καταστηματάρχες. Η εκπομπή επίσης περιλάμβανε αρκετή μουσική, η οποία διασκέδασε το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε από το σπίτι. 

Λίγο πριν η εκπομπή ρίξει αυλαία για καλοκαίρι ο Νίκος Μάνεσης ευχαριστησε κοινό και συνεργάτες λέγοντας: «Να ευχαριστήσω αυτούς που ίδρωσαν πριν από εμάς. Όλα τα παιδιά στο κοντρόλ, τα  παιδιά που είναι εδώ, τους παραγωγούς. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που είναι τα παιδιά τα δικά μας. Τον Νίκο τον Μισήρη και την Μαρία Πλάνα , που δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου και θα είναι σε άλλα επαγγελματικά μετερίζια, αλλά πάντα η πόρτα είναι ανοιχτή. Να ζητήσω συγγνώμη για κάποια πιθανά λάθη που μπορεί να έγιναν, γιατί όλο αυτό ήταν υπέρβαση. Έτσι φανταζόμαστε την σύγχρονη τηλεόραση. Θα ευχηθώ καλές διακοπές με υγεία. Η απόφαση του καναλιού είναι να πάμε κοντά στον πολίτη, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους καπεταναίους, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη που παρακολουθεί. Εύχομαι σε όλους καλές διακοπές παιδιά».

Δείτε πως αποχαιρέτησε ο Νίκος Μάνεσης το τηλεοπτικό κοινό για καλοκαίρι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR