counter

Αχιλλέας Μπέος: Η κόρη του, Eve ξεσπά! "Χρησιμοποιεί τις αδερφές μου, θέλει να σε κάνει να νιώθεις ότι μόνο αυτός μπορεί να σε βοηθήσει"

Αχιλλέας Μπέος: Η κόρη του, Eve ξεσπά! "Χρησιμοποιεί τις αδερφές μου, θέλει να σε κάνει να νιώθεις ότι μόνο αυτός μπορεί να σε βοηθήσει"
Αχιλλέας Μπέος: Η κόρη του, Eve ξεσπά! "Χρησιμοποιεί τις αδερφές μου, θέλει να σε κάνει να νιώθεις ότι μόνο αυτός μπορεί να σε βοηθήσει"

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve είχε μιλήσει πρόσφατα στο TikTok της Τζεφ Μοντάνα εναντιώνοντας στις αδερφές της αλλά και στον πατέρα της χαρακτηρίζοντάς τον, ομοφοβικό.

Λίγο αργότερα η αδελφή της Χριστίνα Μπέου στράφηκε εναντίον της τονίζοντας πως όλα αυτά που λέγονται για τον Δήμαρχο Βόλου δεν ισχύουν και είναι πρακτικές με σκοπό να χαλάσουν την εικόνα του.

 Την Πέμπτη 19/10 η Eve Beos μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα’ και μεταξύ άλλων στις νέες της δηλώσεις εξήγησε πως ο πατέρας ργς χρησιμοποιεί τις αδελφές της για να φτιάξει την εικόνα του προς τον κόσμο!

Αχιλλέας Μπέος – Όσα είπε η κόρη του, Eve Beos

«Δεν ήμασταν ποτέ όλοι μαζί. Ή ένας θα μιλούσε με τη μαμά ή ένας δε θα μιλούσε με τον μπαμπά… Έχει γίνει πλέον ένα show, έχουν βγει τα προσωπικά μας στη φόρα. Ο λόγος που βγήκα να μιλήσω, είναι η μαμά μου. Βγήκε η αδελφή μου και είπε κάποια πράγματα για να ρίξει στάχτη στη μητέρα μου και να μιλήσει υπέρ του πατέρα μου.

Επειδή βγήκε ο πραγματικός του εαυτός, βγήκαν οι αδελφές μου και είπαν αυτά που είπαν για να φτιάξει η εικόνα του. Η μητέρα μου είναι μια άγια γυναίκα και αν έκανε κάτι, το έκανε εξαιτίας του πατέρα μου. Τα αδέλφια μου βγαίνουν και λένε όσα λένε για να πάρουν την αγάπη του πατέρα μου.

Δείτε επίσης - Αχιλλέας Μπέος: Η κόρη του, Αργυρώ απαντά για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο

Όταν ήμουν στην Ελλάδα και όσο ζούσα εκεί, οικονομικά με συντηρούσε ο πατέρας μου, δεν έχω να κρύψω κάτι πάνω σε αυτό, ούτε νιώθω άσχημα γι’ αυτό. Έφυγα και συντηρούμαι μόνο μου, εργάζομαι, είμαι καλά οικονομικά. Δεν έχω ανάγκη τον πατέρα μου. Η ανάγκη του νάρκισσου είναι να νιώθει ότι τον έχεις ανάγκη. Δε με βοηθάει και δε θέλω τη βοήθειά του.

Ο κόσμος το βλέπει αν είναι ομοφοβικός ή όχι. Δε με πήρε τηλέφωνο. Δεν υπάρχει κάποιος συνδετικός κρίκος ανάμεσά μας και δε θέλω κιόλας. Υπάρχει μεγάλη τοξικότητα και δε τη θέλω στη ζωή μου, αν με προσέγγιζε ο πατέρας μου και μου ζήταγε συγγνώμη, θα τον συγχωρούσα. Δε μπορεί ένα παιδί να χωνέψει ότι ο γονιός του δεν το αγαπάει. Έχω βρεθεί στη θέση των αδερφών μου.

Ξέρω τι πιστεύει πραγματικά η μεγάλη μου αδελφή. Τις χρησιμοποιεί, δε φταίνε αυτές. Θέλει να σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ένα τίποτα και μόνο αυτός μπορεί να σε βοηθήσει. Η μητέρα μου είναι ένας φοβερός άνθρωπος και είναι άδικο αυτό που περνάει. Όταν έφυγε, χάσαμε πολλά χρόνια από τη ζωή μας και νομίζαμε ότι εκείνη ευθύνεται αλλά όταν κατάλαβα της ζήτησα συγγνώμη. Ήταν πάντα δίπλα μου» ήταν όλα όσα είπε η Eve Beos στις δηλώσεις της.

Δείτε τις δηλώσεις η Eve Beos:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR