counter

Ατύχημα για γνωστό Έλληνα ηθοποιό - Έπεσε με το κεφάλι στο θέατρο

Ατύχημα για γνωστό Έλληνα ηθοποιό - Έπεσε με το κεφάλι στο θέατρο
Ατύχημα για γνωστό Έλληνα ηθοποιό - Έπεσε με το κεφάλι στο θέατρο

Ένα ατύχημα είχε ο γνωστός ηθοποιός Τέλης Ζώτος, το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Rex κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ και τη βράβευση των Ελλήνων ηθοποιών που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Ο ίδιος παραπάτησε στη σκάλα της σκηνής του θέατρου και η πτώση παραλίγο να αποβεί μοιραία για τη ζωή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο Τέλης Ζώτος και όταν άκουσε το όνομά του και πήγε να ανέβει στη σκηνή και έπεσε με πολύ άσχημο τρόπο.

«Όταν πάτησα στο τρίτο σκαλοπάτι δεν υπολόγισα σωστά και έπεσα πίσω με το κεφάλι. Εκείνη την ώρα νόμιζα πως πέθανα. Δεν κατάλαβα πως έπεσα, δεν κατάλαβα αν ήμουν ζωντανός. Φοβήθηκα πραγματικά για τη ζωή μου. Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν οι φωνές που ακουγόταν από πάνω μου, που ζητούσαν να έρθει ένας γιατρός και να μην κουνηθώ από εκεί που είχα πέσει. Φοβούνταν όλοι για κατάγματα. Εγώ, από την άλλη άρχισα με το ένα χέρι να ψάχνω το σώμα μου, αν έχω χτυπήσει και αν πονάω. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Το μόνο που έχω στο σώμα μου είναι πολλά και μικρά τραύματα», δήλωσε ο Τέλης Ζώτος μετά το ατύχημα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR