counter

Ατάραχη στην παραλία! Το νεογέννητο πάνω της κλαίει, αλλά για τη celebrity μαμά προέχει to tablet

Ατάραχη στην παραλία! Το νεογέννητο πάνω της κλαίει, αλλά για τη celebrity μαμά προέχει to tablet
Ατάραχη στην παραλία! Το νεογέννητο πάνω της κλαίει, αλλά για τη celebrity μαμά προέχει to tablet

Είναι λογικό όταν γίνεσαι για πρώτη φορά μαμά να είναι όλα πρωτόγνωρα καθώς κανένας δε γεννιέται γονιός και όλα μαθαίνονται στην πράξη. Αλλά φαίνεται ότι η Lauren Silverman, η σύντροφος και μητέρα του παιδιού του Simon Cowell δεν έχει αποβάλλει τις συνήθειες της.

Η Lauren Silverman πήγε στην παραλία με των 10 ημερών νεογέννητο γιο της και άφησε έκπληκτους όλους όσοι ήταν κοντά της. Τα κλάματα του μωρού της ηχούσαν σε όλη την παραλία, όμως εκείνη, ατάραχη, έδινε περισσότερη αφοσίωση στο tablet παρά στο νεογέννητο γιο της ο οποίος σπάραζε απ’ το κλάμα.

Ο Simon Cowell από την άλλη αν και είχε μαζί του των 10 ημερών γιο του αλλά περισσότερη βάση έδινε στα σκυλάκια του παρά στον μικρούλη που έκλαιγε πάνω στην αγκαλιά της συντρόφου του.

Τα ξένα δίκτυα αλλά και όλοι όσοι βρέθηκαν δίπλα στο ζευγάρι αναρωτιούνται βλέποντας το σκυλάκι του διάσημου ζευγαριού να γλείφει στο στόμα το 10 ημερών νεογέννητο αν αυτό είναι υγιεινό. Είναι όμορφο και πολύ σωστό να μεγαλώνει ένα παιδί με φιλοζωικά αισθήματα αλλά και να μάθει να μη φοβάται τα τετράποδα κατοικίδια. Ωστόσο, όταν ένα βρέφος δεν έχει συμπληρώσει ούτε 15 μέρες ζωής και όταν όλα του τα όργανα είναι αρκετά ευαίσθητα πόσο σωστό είναι το να το γλείφει στο στόμα ένα σκυλάκι;

Το θέμα βέβαια είχε και συνέχεια καθώς ο Simon Cowell αδιαφόρησε πλήρως για τους κανονισμούς της παραλίας που απαγορεύουν τα κατοικίδια και έκανε μπάνιο ανενόχλητος με τα δυο σκυλάκια του, δίνοντας περισσότερο προσοχή παρά στο μωρό του. Απόρροια αυτού ήταν να έρθουν οι άντρες ασφαλείας στην παραλία και να κόψουν κλήση στο γνωστό τηλεοπτικό κριτή. 

Η Lauren Silverman από την πλευρά της ήταν τόσο αφοσιωμένη στο tablet της που παρότι το μωρό έκλαιγε, πρώτα ενημερώθηκε διαδικτυακά και μετά ασχολήθηκε μαζί του. Φαίνεται πως η νεαρή μαμά ακολουθεί δικό της σύστημα με το νεογέννητο γιο της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR