counter

Aσυγκράτητη στα μπουζούκια η ερωτευμένη Κατερίνα Καινούργιου!

Aσυγκράτητη στα μπουζούκια η ερωτευμένη Κατερίνα Καινούργιου!
Aσυγκράτητη στα μπουζούκια η ερωτευμένη Κατερίνα Καινούργιου!

Καυτά φιλιά αντάλλαξε μπροστά στον φωτογραφικό φακό η Κατερίνα Καινούργιου και ο αγαπημένος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, το βράδυ του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου. Οι δύο τους βρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ του "Δέστε τους" στο Φωταέριο, το νυχτερινό κέντρο όπου τον φετινό χειμώνα εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή. Μαζί τους, οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής, Μαρία Ηλιάκη, Νίκος Μουτσινάς και Γιώργος Δάσκαλος με την διάθεσή τους ανεβασμένη στα ύψη. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο 27χρονος επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος συμπληρώνουν 8 μήνες σχέσης και είναι αυτή τους η σχέση που τους δείχνει ευτυχισμένους.

Το ζευγάρι φιλήθηκε με πάθος και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα τρυφερά του ενσταντανέ. Η Κατερίνα Καινούργιου, πιο ερωτευμένη παρά ποτέ δεν δίστασε να αφεθεί στα χείλη του συντρόφου της που την στηρίζει σε κάθε της βήμα και είναι διαρκώς στο πλάι τόσο στις χαρές όσο και στις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1, στα τέλη Νοεμβρίου, αυτές τις ημέρες ετοιμάζει χριστουγεννιάτικο ταξίδι με τον σύντροφό της για να κάνει το καλύτερο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις που τον τελευταίο χρόνο είναι ιδιαιτέρως αυξημένες και να υποδεχθούν μαζί τα Χριστούγεννα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR