counter

Αστυνομικός ασέλγησε στη νεκρή Whitney Houston;

Αστυνομικός ασέλγησε στη νεκρή Whitney Houston;
Αστυνομικός ασέλγησε στη νεκρή Whitney Houston;

Whitney Houston

Δυο χρόνια μετά το θάνατο της Whitney Houston και ενώ η ίδια αναπαύεται εν ειρήνη μια απίστευτη είδηση έρχεται να ταράξει την οικογένεια της μεγάλης τραγουδίστριας.  Μια εξωφρενική ιστορία βρίσκεται στο  επίκεντρο και ήδη κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από τον Ξένο Τύπο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μια καταγγελία ενός αστυνομικού έρχεται να δώσει φως σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα μέσα στο δωμάτιο που βρέθηκε νεκρή η Whitney Houston. O αστυνομικός υποστηρίζει ότι συνάδελφός του ασέλγησε στο άψυχο κορμί της Whitney Houston, όταν οι δυο τους την εντόπισαν νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, τον Φεβρουάριο του 2012.

Σύμφωνα με τον αρχιφύλακα Brian Weir, ο συνάδελφός του Terry Nutall γονάτισε δίπλα στην άψυχη τραγουδίστρια και τραβώντας το σεντόνι με το οποίο ήταν σκεπασμένο το πτώμα της, είπε “διάολε, δείχνει ακόμα όμορφη, έτσι;”, ενώ έκανε κάποια σχόλια σε σχέση με την ηλικία και την όψη της νεκρής τραγουδίστριας.  

Ο Brian Weir, κατέθεσε μήνυση εναντίον της πόλης του Beverly Hills. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, μετά την καταγγελία του απομακρύνθηκε από την θέση του, ενώ έχασε κάθε ευκαιρία για προαγωγή ή οικονομικό bonus και ζητά την αποκατάστασή του από την υπηρεσία.

Ο Terry Nutall δεν έχει μιλήσει για τι γεγονός ενώ η αστυνομία του Beverly Hills απορρίπτει τις κατηγορίες του Brian Weir εναντίον της ως αβάσιμες και η υπόθεση θα κριθεί στα δικαστήρια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR