counter

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2016 από την Κατερίνα Γλύμπη

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2016 από την Κατερίνα Γλύμπη
Αστρολογικές προβλέψεις για το 2016 από την Κατερίνα Γλύμπη

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κατερίνας Γλύμπη για το 2016

Η Κατερίνα Γλύµπη από το astrologos.gr µας δίνει αναλυτικές προβλέψεις για το 2016

για όλα τα ζώδια: «Μία καλύτερη χρονιά ξεκινάει το 2016, οπότε τουλάχιστον αυτό

µας βοηθάει να σκεφτόµαστε πιο αισιόδοξα και να µην απογοητευόµαστε...» 

Κριός 21/3 - 20/4

ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Αυτή τη χρονιά σκέφτεστε πιο πρακτικά και καταλαβαίνετε περισσότερο την ανάγκη να φροντίζετε τον εαυτό σας και την υγεία σας… Υπάρχουν, όμως, διαστήματα που το παρακάνετε και δεν βάζετε όρια - από αυτά που σας θέτει ο ίδιος σας οργανισμός, όταν σας χτυπάει καμπανάκι και εσείς τον αγνοείται. Βέβαια, από τον Σεπτέμβριο και μετά μπορείτε να νιώθετε ότι έχετε περισσότερη εύνοια -ειδικά εσείς του πρώτου δεκαημέρου- αφού θα έχετε προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες και, κυρίως, θα νιώθετε περισσότερη ερωτική ασφάλεια. Προσοχή σ’ αυτό πρέπει να δώσουν ιδιαίτερα οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, γιατί ο Ουρανός τους κάνει ιδιαίτερα απρόβλεπτους. Οι του δευτέρου δεκαημέρου κατανοούν ότι πρέπει να αλλάξουν και τακτική και πορεία στα επαγγελματικά τους, γιατί όσο δεν κάνουν αλλαγές τόσο περισσότερο εγκλωβίζονται. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 6 Απριλίου έως το τέλος Απριλίου σας κάνει να αναζητάτε καινούργιους έρωτες, και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες!

Ταύρος 21/4 - 20/5

Τ Α Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Α Ε Ι Ν Α Ι ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Πλανητικές βοήθειες έχετε αυτή τη χρονιά και από τον Δία και από τον Πλούτωνα, που σας δίνουν απλόχερα τις ευεργεσίες τους. Αναλυτικότερα, θα δείτε ότι ο έρωτας είναι το σημαντικό συστατικό της χρονιάς, αλλά πρέπει να το ταιριάξετε με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, για να είστε σίγουροι ότι μπορεί να έχετε την πληρότητα που χρειάζεστε. Η ανάδρομη κίνηση του Δία από την αρχή της χρονιάς σάς κάνει περισσότερο να σκέφτεστε μήπως αφήσατε ανθρώπους να φύγουν από τη ζωή σας και δεν τους δώσατε

μια πιο ολοκληρωμένη ευκαιρία. Ο Μάρτιος αλλά και τα τέλη Μαΐου είναι ιδανική εποχή να κάνετε τα ερωτικά θέματά σας να «απογειωθούν». Επίσης, αυτό το διάστημα μπορείτε και να συγκατοικήσετε, να παντρευτείτε ή να προσθέσετε ένα μέλος στην οικογένεια! Φροντίστε οι αδέσμευτοι να αποδέχεστε προτάσεις και, ακόμα και αν είστεκουρασμένοι, να βγαίνετε «φορώντας» την καλύτερή διάθεσή σας… Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 30 Απριλίου έως τις 24 Μαΐου είναι η καλύτερη ευκαιρία να βάλετε σωστές προτεραιότητες και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία!

Δίδυμοι 21/5 - 21/6

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΑΣ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Υπομονή είναι η μαγική λέξη για εσάς φέτος. Να σκέφτεστε περισσότερο προτού μιλήσετε και να εκτιμάτε τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν τα λόγια σας στους συνεργάτες σας και στον ερωτικό σύντροφό σας. Ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας όλη τη χρονιά σάς δείχνει ότι τίποτα δεν είναι εύκολο - ακόμα και αν έτσι φαίνεται στην αρχή του. Στα ερωτικά σας θα δεχτείτε πιέσεις. Αν δεν είστε έτοιμοι να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, θα προκληθούν τριγμοί που θα κρίνουν την περαιτέρω πορεία της. Οι διαφορές θα είναι πιο έντονες όταν ο Άρης περάσει στον Τοξότη (Μάρτιο - Απρίλιο και Αύγουστο - Σεπτέμβριο), καθώς εκεί τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί και κυρίως να αναβληθεί ή να πάρει παράταση για αργότερα… Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 24 Μαΐου έως τις 18 Ιουνίου είναι μία ευκαιρία να γίνετε πιο επικοινωνιακοί αλλά και πιο άτακτοι στα ερωτικά σας!

Καρκίνος 22/6 - 22/7

Η Κ Α Λ Η Ε Π Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!

Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε πιο απελευθερωμένοι και πιο άνετοι, γιατί οι πλανήτες έχουν αποφασίσει να σας φερθούν με μεγαλύτερη επιείκεια, χωρίς να σημαίνει ότι όλα όσα έχουν προηγηθεί δεν έχουν αφήσει το στίγμα τους και, κυρίως, πως έχουν εξαφανιστεί όλα τα προβλήματα με μαγικό τρόπο. Σύμμαχός σας αυτή τη χρονιά είναι ο Δίας, που περνά από την Παρθένο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, η οποία θα σας κάνει τόσο λογικούς όσο και εφευρετικούς και θα σας ανοίξει τις πόρτες, ώστε και να εξελιχθείτε και να πάρετε αποφάσεις… Βέβαια, να θυμάστε ότι από τις 8 Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Μαΐου μπορεί να σας κάνει να αμφιταλαντεύεστε και να θελήσετε να επαναφέρετε ανθρώπους στη ζωή σας που θεωρούσατε μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι δεν έχουν καμία θέση σ' αυτή. Αν και εκείνοι έχουν κλείσει το κεφάλαιο, θα δυσκολευτείτε αρκετά. Ίσως το μοναδικό το οποίο επιδιώκετε είναι μία υποτυπώδης συνομιλία, που όμως δεν είναι εύκολο να τη φέρετε στα μέτρα που θέλετε και να μην επεκταθεί. Η Αφροδίτη, που περνά στο δικό σας ζώδιο από τις 18 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου, σας κάνει να αγαπάτε περισσότερο τους ανθρώπους της οικογένειάς σας και να είστε απολύτως ισότιμα μέλη αυτής!

Λέων 23/7 - 23/8

Η ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣΣΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Η χρονιά αυτή σας προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και σταθερότητα - κυρίως λόγω της παρουσίας του Κρόνου στον Τοξότη, που ξέρει καλά να βάζει φρένο σε ό, τι σας απασχολεί και να σας βοηθάει να κάνετε βήματα συνετά και μαζεμένα. Ερωτικά, πάντως, κάνετε σωστότερες επιλογές και έχετε επιπλέον βοήθεια τον Άρη στον Τοξότη, που από τις αρχές Μαρτίου έως το τέλος Μαΐου και από τις αρχές Αυγούστου έως το τέλος Σεπτεμβρίου θα είναι συμπαραστάτης στη δημιουργική προσπάθειά σας και θα προσφέρει τον τρόπο να εξελιχθούν τα σχέδιά σας γρήγορα αλλά και με σωστό τρόπο. Μην ξεχνάτε, όμως, την παρατεταμένη παραμονή του Άρη στον Σκορπιό από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τις αρχές Μαρτίου και από τις αρχές Ιουνίου μέχρι το τέλος Ιουλίου, που αυτή τη φορά θα σας φέρει

στην επιφάνεια οικογενειακές σκοτούρες ή οικογενειακά θέματα που ζητούν λύσεις και σοβαρή ενασχόληση για να κρατήσετε ισορροπίες! Πιθανόν να προκληθούν ζημιές στο σπίτι και να απαιτηθούν έκτακτα έξοδα επισκευής! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 12 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου σας κάνει να είστε ακαταμάχητοι στον έρωτα, αλλά και να το διαπιστώνετε με δυσκολία!

Παρθένος 24/8 - 22/9

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!

Το καλό της χρονιάς είναι ότι έχετε τον Δία σχεδόν για 8 μήνες στο ζώδιό σας και θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε στα ερωτικά σας, να θέσετε νέους στόχους και να προσπαθήσετε να τους επιτύχετε. Θα έχετε επιπλέον βοήθεια από τον Πλούτωνα, ιδιαίτερα όταν αυτοί οι δύο θα κάνουν όψη τριγώνου ακριβείας στις 15 Μαρτίου και στις 28 Ιουνίου. Μάλιστα, στη μεν πρώτη ημερομηνία θα δείτε έναν έρωτα να μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας! Ο Άρης από τον Σκορπιό από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τις αρχές Μαρτίου, καθώς και από τις αρχές Ιουνίου μέχρι το τέλος Ιουλίου, θα σας ανοίξει τις προοπτικές και θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να έρθετε κοντά σε ανθρώπους οι οποίοι θα σας φανούν χρήσιμοι είτε με τις ιδέες τους είτε με τις γνωριμίες τους! Ο ίδιος πλανήτης με την παρουσία του στον Τοξότη από τις αρχές Μαρτίου έως το τέλος Μαΐου και από τις αρχές Αυγούστου έως το τέλος Σεπτεμβρίου θα σας φέρει οικογενειακές αντιπαραθέσεις και θα καταλάβετε ότι είναι πολλά αυτά που σας χωρίζουν αλλά δεν μπορείτε να αγνοήσετε, καθώς επίσης αυτά που σας ενώνουν. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 6 Αυγούστου έως τις 30 Αυγούστου σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και πιο επικριτικούς!

Ζυγός 23/9 - 22/10

Ο Ι Δ Υ Σ Κ Ο Λ Ι Ε Σ Σ Υ Ρ Ρ Ι ΚΝΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ!

Προφανώς γνωρίζετε ότι θα φιλοξενήσετε το Δία αυτή τη χρονιά στη ζώδιό σας γεγονός που σας κάνει να περιμένετε να σας δείξει και την επεκτατική του δράση αλλά ξέρετε ότι θα περιμένετε μέχρι το Σεπτέμβριο για να γίνει αυτό… Πάντως δεν είναι κακό να προετοιμάζεστε και να θυμάστε ότι η θέση του Δία στην Παρθένο σας βοηθάει να βάλετε τα θέματα εργασίας σε σωστό πρόγραμμα αλλά και να φτιάξετε την ψυχολογία σας και να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς πρώτα με τον εαυτό σας και μετά τους άλλους… Η χρονιά σας αποκαλύπτει και τους ανταγωνιστές σας αφού τους γνωρίζετε και μπορείτε να διακρίνετε ξεκάθαρα τα στοιχεία στα οποία υπερέχετε και να τα εκμεταλλευτείτε σωστότερα… Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 30 Αυγούστου έως τις 24 Σεπτεμβρίου σας δίνει τη δυνατότητα για διακοπές αλλά και μεγαλύτερη αναζήτηση για συντροφικότητα!

Σκορπιός 23/10 - 22/11

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Νιώθετε ήδη πιο χαλαροί, αφού ο κυβερνήτης σας, ο Πλούτωνας, δεν έρχεται σε απευθείας σύγκρουση με τον Ουρανό και έτσι ξέρετε ότι μπορείτε να ελπίζετε πως θα έχετε την ευκαιρία να κοντρολάρετε τον εαυτό σας και τα γεγονότα που ανοίγονται να τα διαχειριστείτε με πιο προσεκτικούς τρόπους, ώστε να έχετε και πιο απτά αποτελέσματα…

Ο Δίας από την Παρθένο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου σάς χαρίζει τις ευεργεσίες του και σας κάνει πιο κοινωνικούς, ώστε να βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή χρονική, για να γνωρίσετε τους κατάλληλους ερωτικούς συντρόφους, αλλά και γενικότερα να έλθετε σε επαφή με χρήσιμους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε επαγγελματικά. Από τις 8 Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Μαΐου θα δείτε αυτή την επιρροή να μικραίνει, καθώς ο Δίας γυρίζει ανάδρομος, οπότε και εσείς αποφασίζετε να ξανασκεφτείτε και να αναπροσαρμόσετε τους στόχους σας σε πιο ρεαλιστικά δεδομένα, ώστε να τους πετύχετε πιο εύκολα… Δεν είναι κακό να χαμηλώνετε τον πήχη, αρκεί να ξέρετε ότι αυτός θα ξανανέβει όταν ωριμάσουν οι συνθήκες. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 18 Οκτωβρίου σάς κάνει περισσότερο κτητικούς, αλλά και ζηλιάρηδες!

Τοξότης 23/11 - 21/12

Ο Ι Δ Ο Κ Ι Μ Α Σ Ι Ε Σ Σ Α Σ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΦΟΤΕΡΟΥΣ!

Όταν σας περιορίζουν είναι που δεν ξέρετε από πού να πιαστείτε και από πού να αντλήσετε δύναμη, προκειμένου να περάσετε στο επόμενο στάδιο. Έχετε αντιληφθεί ομολογουμένως ότι ο Κρόνος όλη τη χρονιά θα βρίσκετε στο ζώδιό σας και δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τον έλεγχό του και τη βαριά σκιά του στον έλεγχο των αντιδράσεών σας… Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται από τις 25 Μαρτίου έως τις 12 Αυγούστου, που θα είναι και ανάδρομος, καθώς δεν σας φτάνει που σας ελέγχει εξονυχιστικά το παρόν, επιθυμεί να ελέγξει και το παρελθόν και να διορθώσει τις παραλείψεις σας. Πάντως, να ξέρετε ότι αυτό το κάνει για να σας επισημάνει τα λάθη σας και να τα διορθώσετε, αλλά και να μην τα επαναλάβετε. Η Αφροδίτη από την αρχή της χρονιάς μέχρι τις 24 Ιανουαρίου αλλά και από τις 18 Οκτωβρίου έως τις 12 Νοεμβρίου είναι ευκαιρία για να αξιοποιήσετε τις εμπειρίες σας!

Αιγόκερως 22/12 - 19/1

ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ!

Έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε αυτή τη χρονιά πιο πλατιά, και μάλιστα να νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα με άμεσο αποτέλεσμα… Ουρανός και Πλούτωνας απομακρύνονται, χωρίς βέβαια να αλλάζουν θέση, όμως επηρεάζει ο μεν πρώτος αυτούς του τρίτου δεκαημέρου, οπότε τους κάνει επαναστατικούς, και ο Πλούτωνας μεταλλάσσει αυτούς του δεύτερου δεκαημέρου, κάνοντάς τους να παίρνουν αποφάσεις - τουλάχιστον, τους το επιβάλλει πιο ήπια… Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 17 Φεβρουαρίου και από τις 12 Νοεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου είναι μία καλή ευκαιρία για να επιλύσετε θέματα!

Υδροχόος 20/1 - 19/2

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ!

Θεωρητικά είστε πιο ελεύθεροι στις επαγγελματικές σας επιλογές ήδη από το φθινόπωρο του 2015, που ήσασταν αναγκασμένοι να αποδεχτείτε προτάσεις οι οποίες δεν σας ταίριαζαν, αλλά δεν είχατε εναλλακτικές. Ο Κρόνος αποχώρησε οριστικά από τον Σκορπιό και από τη νέα του θέση, στον Τοξότη, σας κάνει συνετούς στον τρόπο που δημιουργείτε και γενικότερα που διαχειρίζεστε τη συλλογική δουλειά αλλά και το αποτέλεσμά της… Ξέρετε ότι πρέπει να βάζετε μικρούς στόχους, καθώς και να τους αναπροσαρμόζετε τάχιστα. Η περίοδος από τις 25 Μαρτίου έως τις 12 Αυγούστου είναι χαρακτηριστική για να σας κάνει να ξανασκεφτείτε και να επαναφέρετε στη ζωή σας τις συνθήκες που θα σας φέρουν πιο κοντά στα όσα προσδοκάτε. Δεν είναι κακό να επιστρέφετε σε παλιότερες αναζητήσεις, γιατί αυτή τη φορά και ξέρετε να τις πιάνετε αλλά και να τις   εξελίξετε όπως θα θέλατε. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 12 Μαρτίου και από τις 7 Δεκεμβρίου έως το τέλος Δεκεμβρίου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας!

Ιχθύες 20/2 - 20/3

Ο,ΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!

Είναι εύκολο να παρασύρεστε, αλλά είναι ακόμα πιο εύκολο να κάνετε λανθασμένες κινήσεις τις οποίες, ενώ θέλετε, δεν μπορείτε να διορθώσετε! Δέχεστε πιέσεις στα επαγγελματικά σας από τον Κρόνο στον Τοξότη, που για όλη τη χρονιά κάνει την εξέλιξη σας αργή, αλλά κατανοείτε ότι αυτό είναι καλύτερο από το τίποτα… Νιώθετε ότι η προσπάθειά σας δεν είναι αντάξια του αποτελέσματος. Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου από 25 Μαρτίου έως 12 Αυγούστου θα σας κάνει να χάσετε το κουράγιο σας και να θεωρείτε ότι κάνετε ένα μάταιο αγώνα, αφούγνωρίζετε ότι δεν έχετε εναλλακτικές… Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 12 Μαρτίου έως τις 6 Απριλίου σας δίνει πολύ μεγάλη φαντασία, αλλά και σας κάνει περισσότερο ανταγωνιστικούς!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR