counter

Άσπα: Η αδερφή του Mad Clip με την υπέροχη φωνή - Το πλήρες όνομα, η καταγωγή και το τραγούδι επιτυχία

Άσπα: Η αδερφή του Mad Clip με την υπέροχη φωνή - Το πλήρες όνομα, η καταγωγή και το τραγούδι επιτυχία
Άσπα: Η αδερφή του Mad Clip με την υπέροχη φωνή - Το πλήρες όνομα, η καταγωγή και το τραγούδι επιτυχία

Η Άσπα, η αδερφή του Μad Clip με την υπέροχη φωνή, έχει ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία με το πρώτο της τραγούδι. Ο τραγουδιστής μάλιστα, της είχε μεγάλη αδυναμία και λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, ο Mad Clip είχε ανεβάσει στα social media ένα βίντεο, όπου ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και άκουγε την Άσπα να τραγουδά σε ρυθμούς τραπ.

«Πάμε να τα πάρουμε όλα με την αδερφή μου», έλεγε ο Mad Clip, δείχνοντας της υποστήριξή του στα πρώτα βήματα της Άσπας στο τραγούδι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASPA (@aspaofficial)

Άσπα: Ο χαμός του Mad Clip σε τροχαίο - Τι αναφέρει το πόρισμα για τον αδερφό της

Ο Mad Clip, κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλος πέθανε σε τροχαίο. Για τον θάνατό του, το πόρισμα της τροχαίας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η ταχύτητα πρόσκρουσης του αυτοκινήτου στη μεταλλική κολώνα ήταν μικρότερη της αρχικής ταχύτητας του οχήματος η οποία υπολογίζεται στα 134χλμ /ώρα, λόγω της επιβράδυνσης που υφίσταται το όχημα ολισθαίνοντας με τους τροχούς του. Έτσι, την ταχύτητα πρόσκρουσης την υπολογίσαμε στα 80-85χλμ/ώρα. Όμως σε παρόμοιες προσκρούσεις οχημάτων είχαμε θανατηφόρους τραυματισμούς ακόμη και με 65χλμ/ώρα.

Την 5ημέρα μετά το συμβάν υπέπεσε στην αντίληψή μου το βιντεοληπτικό υλικό από την κάμερα του παρακείμενου πρατηρίου υγρών καυσίμων και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εμπλοκής κάποιου άλλου οχήματος, ζώου ή πεζού. Ερμηνεύοντας λοιπόν το υλικό παρατηρήσαμε τα εξής: Το αυτοκίνητο εξέρχεται με επιτυχία το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και μέσα στην ευθεία παρατηρείται μια πολύ μικρή δεξιόστροφη κίνηση (μικρή περιστροφή) του αυτοκινήτου και εν συνεχεία βλέπουμε όλως παραδόξως μια αλλοπρόσαλλη και μη αναμενόμενη εντελώς ξαφνική εκτροπή του αυτοκινήτου με φορά και κατεύθυνση αριστερόστροφη. Εν συνεχεία επέρχεται η πρόσκρουσή του στο μεταλλικό ιστό φωτισμού αφού προηγουμένως διέγραψε τόξο 210 μοιρών». Διαβάστε εδώ όλο το πόρισμα.

Άσπα: Το πλήρες όνομα και το τραγούδι επιτυχία

Η Άσπα Αναστασοπούλου, όπως είναι το πλήρες όνομά της, με καταγωγή από την Κω, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό από τα πρώτα της κιόλας βήματα. Το τραγούδι της «Στάχτη», έχει σαρώσει σε προβολές και η ίδια, ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή της πως τα οφείλει όλα σε εκείνον.

«Εννοείται πως από τον Mad Clip άρχισα να επηρεάζομαι. Εκείνος μου άνοιξε τον δρόμο και γι’ αυτό βρίσκομαι σήμερα εδώ. Τα οφείλω όλα σε εκείνον», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή τραγουδίστρια.

«Ο αδερφός μου ήταν τεράστιος καλλιτέχνης με 100 κιλά προσωπικότητα», είχε τονίσει η Άσπα για τον αδερφό της Πήτερ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASPA (@aspaofficial)

Αξιοσημείωτο είναι πως το πρώτο της τραγούδι έχει πάνω από 8.000.0000 προβολές στο Youtube.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR