counter

Άσλεϊ Παρκ: Η ηθοποιός του "Emily in Paris" έπαθε σηπτικό σοκ και κινδύνευσε να πεθάνει – Η ανάρτησή της

Άσλεϊ Παρκ: Η ηθοποιός του "Emily in Paris" έπαθε σηπτικό σοκ και κινδύνευσε να πεθάνει – Η ανάρτησή της
Άσλεϊ Παρκ: Η ηθοποιός του "Emily in Paris" έπαθε σηπτικό σοκ και κινδύνευσε να πεθάνει – Η ανάρτησή της

Μια περιπέτεια με την υγεία της είχε η Άσλεϊ Παρκ, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά Emily in Paris”.

Η Μίντι από την σειρά του Nettflix έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε γνωστό πως έπαθε σηπτικό σοκ και νοσηλεύτηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας κατά τη διάρκεια των διακοπών της στις Μαλδίβες.

Στο πλευρό της η Άσλεϊ Παρκ είχε τον αγαπημένο της Πολ Φόρμαν, ο οποίος είναι και συμπρωταγωνιστής της στο «Emily in Paris».

Διαβάστε επίσης! Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: "Μου πρότειναν να παίξω στο Emily in Paris"

«Καθώς κάθομαι εδώ και επεξεργάζομαι και αναρρώνω από τις πρώτες εβδομάδες του 2024, η μόνη λέξη που μπορώ να σκεφτώ είναι ευγνωμοσύνη. Ενώ βρισκόμουν σε διακοπές τον Δεκέμβριο μέχρι την Πρωτοχρονιά, αυτό που ξεκίνησε ως αμυγδαλίτιδα εξελίχθηκε σε κρίσιμο σηπτικό σοκ, το οποίο μόλυνε και επηρέασε αρκετά από τα όργανά μου. Είμαι ευγνώμων που η υγεία μου έχει βελτιωθεί παρά τα όσα μας είχαν πει αρχικά.

Ευχαριστώ κυρίως τον @peforman που ήταν άνευ όρων δίπλα μου σε όλο αυτό. Ησύχασες τους φόβους μου και με κράτησες σε ασθενοφόρα, τρία ξένα νοσοκομεία, μια εβδομάδα στη ΜΕΘ, τρομακτικά ER, αμέτρητες σαρώσεις και εξετάσεις και ενέσεις, βασανιστικός πόνος και τόση σύγχυση όλα αυτά όσο ήμασταν μόνοι στην άλλη άκρη του κόσμου μακριά από αυτούς που γνωρίζουμε. Σε αγαπώ Παύλο. Περισσότερα από όσα μπορώ να πω ποτέ.

Και είμαι βαθιά ευγνώμων σε κάθε γιατρό και νοσηλευτή της ΜΕΘ που εργάστηκε ακούραστα και ιδιαίτερα στην ομάδα @JoaliBeing που ανταποκρίθηκε άμεσα και παρέμεινε μαζί μου για να παρέχει γλωσσικές μεταφράσεις και ζωτική υποστήριξη. Άπειρα ευχαριστώ στην προσωπική μου ομάδα ηρώων στο σπίτι που ήταν σε κλήσεις με ασφάλιση, τον Παύλο, τους γονείς μου και τους γιατρούς όλες τις ώρες (ξέρεις ποιος είσαι). Δίστασα να μοιραστώ τι συμβαίνει καθώς βρίσκομαι ακόμα στη δίνη της ανάκαμψης…αλλά τώρα ξέρω ότι βρίσκομαι με ασφάλεια στην άλλη πλευρά των χειρότερων.

Ευχαριστώ που το διαβάσατε. Λυπάμαι που απουσίασα πρόσφατα τόσο πολύ και σε ανθρώπους της ζωής μου. Σας αγαπώ όλους. Γιατρεύω και υπόσχομαι ότι θα είμαι καλά», έγραψε μεταξύ άλλων η Άσλεϊ Παρκ.

 

Photo Credits: AFP Forum 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR