counter

Asia Express: Σοκαρισμένος στην αποστολή ο Νάσος Γαλακτερός- “Με έχει επηρεάσει πάρα πολύ…”

Asia Express: Σοκαρισμένος στην αποστολή ο Νάσος Γαλακτερός- “Με έχει επηρεάσει πάρα πολύ…”
Asia Express: Σοκαρισμένος στην αποστολή ο Νάσος Γαλακτερός- “Με έχει επηρεάσει πάρα πολύ…”

Ένα νέο επεισόδιο του “Asia Express” προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του Star.

Σε αυτό οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη νέα αποστολή που έπρεπε να φέρουν σε πέρας οι παίκτες.

Ο Νάσος Γαλακτερος κατά τη διάρκεια της νέας δοκιμασίας δεν έκρυψε την έκπληξή του για τις εικόνες που αντίκρισε στην περιοχή για τις συνθήκες διαβίωσης.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Αποκάλυψαν ποιο ήταν το ζευγάρι που δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί τους στο "Asia Express"

Όσα είπε ο Νάσος Γαλακτερός

«Αχ Θεέ μου, που έχουμε έρθει; Κοίτα εκεί σπίτια… Ρε συ, που ήρθαμε ρε; Αχ κορίτσι μου! Κοριτσάκι μου όμορφο! Κοίτα που μεγαλώνει αυτό το κοριτσάκι… Τι μας νοιάζει τώρα το Ice Factory, κοίτα που ζουν οι άνθρωποι. Αδιαφορώ για την αποστολή ειλικρινά. Και μόνο που αντικρίζω που ζουν αυτοί οι άνθρωποι, τα παιδάκια που με χαιρετάνε, με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Δεν νομίζω πως κάποιος μπορεί να καταλάβει. Με το που φτάσαμε εκεί πέρα, η μυρωδιά που υπήρχε… Δεν την αντέχαμε. Την συνηθίσαμε μετά από λίγο εννοείται. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι σπιτάκια ψαράδων και ξαφνικά βλέπω ότι είναι τα σπίτια τους. Κρεβατάκια από παιδάκια, παιδάκια με χαιρετάνε και είναι η πιο φτωχή λιμνούπολη που ίσως υπάρχει στον κόσμο. Αν δεν το ζήσεις, αν δεν το νιώσεις, αν δεν το μυρίσεις, δεν μπορείς να το περιγράψεις και δεν ξέρω αν οι εικόνες μπορούν να δείξουν αυτό το πράγμα. Αν και βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι, θεωρώ είναι τόσο δυνατά, τόσο σημαντικά αυτά είναι που γύρω μας που δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στο παιχνίδι. Δεν μπορείς να μην τα δεις αυτά τα πράγματα», είπε ο Νάσος Γαλακτερός.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR