counter

Αshton Kutcher - Mila Kunis: Έκαναν πρόβα γάμου!

Αshton Kutcher - Mila Kunis: Έκαναν πρόβα γάμου!
Αshton Kutcher - Mila Kunis: Έκαναν πρόβα γάμου!

Τα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά εκκλησίας και έτσι ο Ashton Kutcher και η σύντροφός του Μila Kunis έκαναν πρόβα γάμου το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στο St. Petersburg της Florida. Με αφορμή τον γάμο του αδερφού της Μila Kunis, του 36χρονου Michael με την 29χρονη εκλεκτή της καρδιάς του Alexandra, ο πρώην σύντροφος της Demi Moore, Αshton Kutcher και η Μila Kunis πήραν μια πρώτη γεύση της γαμήλιας εικόνας τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μila Kunis ήταν ο λόγος που έφερε την Αlexandra στην ζωή του Μichael αφού η Αlexandra ήταν εκείνη που χορογράφησε την Μila Kunis στον ρόλο της στην ταινία “Mαύρος Κύκνος". Η Μila Kunis "ενσάρκωσε" αυτή την φορά έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους της ζωής της, αυτού της παράνυμφου στο γάμο του αγαπημένου της αδερφού. Φορώντας ένα ροζ στράπλες φόρεμα, εντυπωσιακά κοσμήματα και κρατώντας ένα μπουκέτο από κατάλευκα τριαντάφυλλα συνόδευσε την νύφη στην εκκλησία.

Η Μila Kunis είχε στο πλευρό της σε αυτή την ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή της τον σύντροφό της Ashton Kutcher ενδεδυμένο και εκείνον σύμφωνα με το dress code που πρόσταζε η βραδιά: με μαύρο σμόκιν και παπιόν, εμφάνιση που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί γαμπριάτικη.Το ζεύγαρι, έτσι, έκανε την δική του πρόβα γάμου και συγκέντρωσε τα φλας των φωτογράφων που ήθελαν να απαθανατίσουν καρέ-καρέ αυτή την ιδιαίτερη εμφάνισή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, το διάσημο ζευγάρι δώρησε στους νεόνυμφους το δεκαήμερο ταξίδι του μέλιτός του στην Αυστραλία. Φιλικοί κύκλοι του Ashton Kutcher και της Mila Kunis μαρτυρούν ότι ο γάμος του ζευγαριού δεν θα αργήσει πολύ και η πρόβα γάμου τους ήταν ένα πρώτο καλό βήμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR