counter

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Και δεύτερο εξώδικο στην Acun Medya! Ο όρος του συμβολαίου της που έχει παραβιαστεί

Και δεύτερο εξώδικο απέστειλε στην Acun Medya η Ασημίνα Χατζηανδρέου, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Σύμφωνα με όσα είπε η δικηγόρος της πρώην παίκτριας του «Survivor All Star», η Ασημίνα Χατζηανδρέου κινείται και πάλι νομικά κατά της εταιρείας παραγωγής, επειδή δεν έχει λάβει ακόμη τα χρήματά της από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης: Aσημίνα Xατζηανδρέου: Εξώδικo στον Aτζούν μετά την αποβολή από το "Survivοr Αll Star"

Η Βάσια Καπερνάρου, δικηγόρος της Ασημίνας, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Επιδόθηκε το εξώδικο, η αιτία είναι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει λάβει την αμοιβή της από τη συμμετοχή της στο Survivor, κατά πλήρη παράβαση των σχετικών άρθρων στη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ της ίδιας και του παραγωγού. Υπάρχει άρθρο στη σύμβαση που αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες, μετά το επεισόδιο της αποχώρησής τους πρέπει να λάβουν την αμοιβή τους 30 ημέρες μετά. Να θυμίσω πως το επεισόδιο απομάκρυνσης της κυρίας Χατζηανδρέου προβλήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2023».

Διαβάστε επίσης: Η ανακοίνωση της Αcun Μedya μετά το εξώδικο της Aσημίνας Xατζηανδρέου

Θυμίζουμε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου με το πρώτο εξώδικο που έστειλε στην Acun Media ισχυρίζεται ότι η εταιρεία παραγωγής μετά την αποβολή της από το «Survivor All Star» την κρατούσε «όμηρο» μέσα σε ένα δωμάτιο, μαζί με άντρα της ασφάλειας για να τη φυλάει, ενώ της έδινε και 3 ηρεμιστικά χάπια καθημερινά για να μπορέσει να κοιμηθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR