counter

Ασημίνα Ουστάλλι: Μιλάει ανοιχτά για την φημολογούμενη καινούργια της σχέση!

Στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» και στην Νάντια Ρηγάτου μίλησε το πρωί της Δευτέρας, η Ασημίνα Ουστάλλι.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια μετά το παιχνίδι: «Δουλεύω σε ένα εστιατόριο στην παραλιακή από το πρωί μέχρι το απόγευμα και μετά, από το απόγευμα μέχρι το βράδυ δουλεύω σε άλλο μαγαζί στην παραλιακή».

Ωστόσο, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωής, καθώς όπως αποκάλυψε ο Πάνος Τόγιας αποκλειστικά στην κάμερα του FTHIS.GR, η νεαρή κοπέλα διατυρεί κάποιον δεσμό με την ίδια να θέλει να πάρει κάποια θέση στη συγκεκριμένη δήλωση.

«Εντάξει, δεν μπορούμε να πούμε σχέση όταν γνωρίζεις τον άλλον πάρα πολύ λίγο. Έχουμε βγει ελάχιστες φορές, γιατί όπως είπα, δεν έχω χρόνο, ούτε εκείνος έχει πάρα πολύ. Οπότε, λίγο το βράδυ αν βρεθούμε για μια δυο ώρες, όχι παραπάνω. Αλλά σχέση δεν έχω. Για να πεις ότι έχει σχέση πρέπει να είσαι καιρό με τον άλλον και να τον γνωρίσεις. Εγώ κλείνω δύο εβδομάδες, οπότε σχέση δεν την λες ακριβώς. Ο Πάνος είπε ότι έχω σχέση για να βγάλει τη βρώμα που είχε βγει για μας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR