counter

Άση Μπήλιου: "Έχω σχέση 22 χρόνια με τον άνθρωπο μου"

Άση Μπήλιου: "Έχω σχέση 22 χρόνια με τον άνθρωπο μου"
Άση Μπήλιου: "Έχω σχέση 22 χρόνια με τον άνθρωπο μου"

Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου δε δίνει συχνά συνεντεύξεις και προτιμά να μιλάει μέσα από τη δουλειά της. Κινείται σε χαμηλούς τόνους και κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για τη σχέση της που μετρά 22 ολόκληρα χρόνια.  

“Η αλήθεια είναι πως έχω μια σχέση εδώ και 22 χρόνια. Είναι σχέση ζωής. Μπορεί να μην είναι ο έρωτας και το χτυποκάρδι του πρώτου χρόνου, αλλά είναι αληθινή αγάπη. Είναι το “νοιάξιμο” του ενός για τον άλλο. Και δεν περίμενα πως θα έκανα λάθη σε αυτήν τη σχέση. Δε φανταζόμουν ότι θα ερχόταν στιγμή που θα πλήγωνα τον άνθρωπο που υπεραγαπώ. Το έκανα όμως και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη. Αλλά όταν μια σχέση είναι δυνατή, ακόμα και αν περνά κρίση, στέκεται όρθια. Και στάθηκε.

Αφού αυτή η σχέση είναι τόσο δυνατή γιατί δε σκέφτηκες κάποια στιγμή και το γάμο;

Δεν ξέρω, μπορεί και να με “έπνιγε” ο γάμος. Τοξότης γαρ. Μια σχέση τόσων χρόνων δεν έχει διαφορά από το γάμο, αλλά θα παντρευόμουν μόνο αν έμπαινα στη διαδικασία να αποκτήσω ένα παιδί. Αυτό δεν έγινε ποτέ όμως άρα δεν το σκέφτηκα.”

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR