counter

"Αρχοντοχωριάτης": Διάσημοι καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα του Μπέζου

"Αρχοντοχωριάτης": Διάσημοι καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα του Μπέζου
"Αρχοντοχωριάτης": Διάσημοι καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα του Μπέζου

Από την Χριστίνα Μόνη 

Η γνωστή κωμωδία του Μολιέρου, ο «Αρχοντοχωριάτης» ανέβηκε στη σκηνή του  Θεάτρου Βρετάνια με τον μοναδικό Γιάννη Μπέζο να σκηνοθετεί και να ερμηνεύει τον ρόλο του Ιορδάνη σε  μια παραγωγή του Κάρολου Παυλάκη.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν σπουδαίοι ηθοποιοί , μεταξύ των οποίων : Γιάννης Μπέζος, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Φλωκατούλας, Δημήτρης Κανέλλος, Αλμπέρτο Φάις, Δημήτρης Λιόλιος, Αμαλία Νίνου, Θανάσης Ισιδώρου, Ντένια Στασινοπούλου, Ελένη Τσιμπρικίδου, Φιλιώ Φωτιάδη. Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου η παράσταση πραγματοποίησε την επίσημη πρεμιέρα της και ο φακός του FTHIS.GR ήταν εκεί και κατέγραψε τους λαμπερούς καλεσμένους και τα όσα έγιναν.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων είδαμε: την σύζυγο του Γιάννη Μπέζου, Ναταλία Τσαλίκη η οποία δεν μπορούσε να λείπει από το πλευρό του σε μια τόσο σημαντική στιγμή για τον ίδιο, τον Φάνη Μουρατίδη ο οποίος χειροκρότησε την ερμηνεία της συζύγου του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τον Γιώργο Κιμούλη, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιώργο Λιάγκα και πολλούς ακόμη. Η βραδιά έκλεισε με το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού στους ηθοποιούς όταν έπεσε η αυλαία. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR