counter

Άρχισαν οι "έριδες" στον ALPHA. Ποια ξανθιά θα προτιμήσουν τα... "μήλα" Νικολούλη - Πάνια;

Άρχισαν οι "έριδες" στον ALPHA. Ποια ξανθιά θα προτιμήσουν τα... "μήλα" Νικολούλη - Πάνια;
Άρχισαν οι "έριδες" στον ALPHA. Ποια ξανθιά θα προτιμήσουν τα... "μήλα" Νικολούλη - Πάνια;

Γερμανού - Νικολούλη - Πάνια - Μενεγάκη

Η Ναταλία κάνει πρεμιέρα με το "Μες την Καλή Χαρά" το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, ενώ η Ελένη δύο μέρες μετά την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου. Ήδη τα επιτελεία έχουν πάρει "φωτιά" και οι ρυθμοί προετοιμασίας είναι πυρετώδεις. Μοιραία και οι δύο εκπομπές αναζητούν καλεσμένους για τις εκπομπές τους και πέφτουν πάνω στους ίδιους.

Τι γίνεται όμως με τα δύο νέα αποκτήματα του σταθμού την Αγγελική Νικολούλη και την Αννίτα Πάνια; Τόσο η Ελένη όσο και η Ναταλία επιθυμούν διακαώς να έχουν μια απο τις δύο κυρίες στις πρεμιέρες των εκπομπών τους. Ο λόγος προφανής! Ούτε η Αννίτα αλλά ούτε η Αγγελική έχουν μιλήσει εδώ και ένα χρόνο που στάματησε το ALTER να εκπέμπει και δεν τις βλέπαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ιδίως η Αννίτα δεν έχει κάνει ούτε κοινωνικές εμφανίσεις, ενώ η Αγγελική είχε αρκετές παρουσίες, κυρίως όμως για την προώθηση του βιβλίου της. Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον και θα έφερνε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, κάτι που γνωρίζουν καλά τόσο η Ελένη όσο και η Ναταλία.

Οι "κρούσεις" έχουν γίνει και στις δύο, τόσο στην Αγγελική, όσο και στην Αννίτα, αυτό που μένει να δούμε είναι αν η Ελένη και η Ναταλία θα σηκώσουν το τηλέφωνο και θα πάρουν το παιχνίδι πάνω τους για να τις έχουν ή θα αφήσουν τις ίδιες και τον σταθμό να αποφασίσει.

Πάντως με τέσσερις δυναμικές ξανθές στο ίδιο κανάλι ο τηλεοτπικός χειμώνας θα έχει ενδιαφέρον! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR