counter

Άρτα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας που ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο

Άρτα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας που ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο
Άρτα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας που ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο

Μετά την απολογία του στον ανακριτή ο πατέρας του βρέφους, που το ξέχασε στο αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του ανακριτή και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν τη μοιραία ημέρα. Ο ίδιος επανέλαβε για ακόμα μία φορά πως σταμάτησε το μυαλό του και εμφανίστηκε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε επίσης - Άρτα: Oι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους συναντήθηκαν μετά από ειδική άδεια! Αγκαλιάστηκαν και τα κλάματα

«Η δίωξη που αρχικά του ασκήθηκε ήταν ορθή με τα στοιχεία που είχαν ανακρίτρια και εισαγγελέας. Ελπίζω ότι η κατηγορία θα μεταβληθεί σε ανθρωποκτονία από αμέλεια» σχολίασε ο δικηγόρος του 37χρονου και συνέχισε: «Ο άνθρωπος έχασε την επίγνωση της υπάρξεως του παιδιού του. Εεπειδή ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πονούς του μωρού που έβγαζε τα δόντια και είχε κολικούς, η γυναίκα του είχε ατύχημα και φοβόταν να πάει το παιδί στον παιδικό και έτσι το πήγε αυτός. Σταμάτησε να παρει έναν καφέ με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του, πήγε στη Λευκάδα εκτέλεσε το έργο του, όταν πήγε η γυναίκα του να πάρει το παιδί, αντιλήφθηκε ότι δεν είχε αφήσει το παιδί. Έτρεξαν και οι δύο εκεί και καταλαβαίνετε ότι κανείς δεν θα ήθελε να είναι κανείς στη θέση αυτή. Η γυναίκα του 37χρονου είναι στο πλευρό του, συναντήθηκαν με την υποστήριξη του νοσοκομείου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR