counter

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η συγκινητική εξομολόγηση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η συγκινητική εξομολόγηση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Άριελ Κωνσταντινίδη: Η συγκινητική εξομολόγηση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Άριελ Κωνσταντινίδη, δυο μήνες μετά τον γάμο της και μίλησε για όλα. Εκτός των άλλων η ηθοποιός έκανε και μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Τι έχεις κρατήσει από την Αλίκη; Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν µία πολύ έξυπνη γυναίκα. Ένα από τα µεγαλύτερα ταλέντα της Αλίκης, εκτός από το υποκριτικό, ήταν η ευστροφία της, η ετυµολογία της και η διπλωµατικότητά της. Μπορώ να πω ότι έχω στο µυαλό µου αρκετές από τις ατάκες της και τον τρόπο σκέψης της. Και έχω πάρει πολύτιµο υλικό από ένα λεύκωµα που επιµελήθηκε ο δηµοσιογράφος Μαρίνος Κουσουµίδης µε τις έντυπες συνεντεύξεις της. ∆ιαβάζοντας κανείς αυτές τις συνεντεύξεις µπορεί να δει ποια ήταν πραγµατικά η Αλίκη, γιατί στην τηλεόραση µπερδευόταν λίγο από την εικόνα της. Μπορεί δηλαδή να αντιληφθεί ότι είχε επιλέξει να είναι σταρ, σε βάρος της προσωπικής της ζωής. Κάτι ακόµα που έχω κρατήσει είναι το ότι στο θέατρο πρέπει να τολµάς να αλλάζεις, αν θέλεις να εξελίσσεσαι, κι ας µη σε ακολουθεί ο κόσµος στην αρχή. ∆εν πρέπει να επαναπαύεσαι.

Μα η Αλίκη στο θέατρο δεν είχε τολµήσει να κάνει πολύ διαφορετικά πράγµατα. Αυτό δεν είναι ένα τεράστιο µάθηµα; Τα µαθήµατα δεν έχουν µόνο θετικό πρόσηµο, αλλά και αρνητικό. ∆εν µπορείς να είσαι ηθοποιός και να µην αλλάζεις.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Εξώφυλλο OK

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR