counter

Ariana Grande: Η απάντηση της τραγουδίστριας στα σχόλια για το σώμα της! Το βίντεο στο TikTok

Ariana Grande: Η απάντηση της τραγουδίστριας στα σχόλια για το σώμα της! Το βίντεο στο TikTok
Ariana Grande: Η απάντηση της τραγουδίστριας στα σχόλια για το σώμα της! Το βίντεο στο TikTok

Με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok η Ariana Grande απάντησε στα σχόλια που έχει δεχτεί για τα κιλά της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως χιλιάδες θαυμαστές της τραγουδίστριας είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για το πόσο αδύνατη είναι.

Όσα είπε η Ariana Grande

Στην αρχή του βίντεο, η Ariana Grande τόνισε πως δεν μιλά συχνά για το σώμα της, αλλά αυτή τη φορά θέλησε να δώσει μια απάντηση στα σχόλια που έχουν γίνει.

«Ήθελα να αναφερθώ στις ανησυχίες σας για το σώμα μου και να μιλήσω λίγο για το τι σημαίνει να είσαι ένας άνθρωπος με ένα συγκεκριμένο σώμα και να εκτίθεσαι και να έχεις πάνω σου τόση προσοχή», είπε η Αριάνα Γκράντε και πρόσθεσε: «Μιλάτε γι’ αυτό (για το σώμα μου) την τελευταία δεκαετία ίσως και περισσότερο κι έτσι τώρα θα ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτή τη συζήτηση».

«Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνουμε και μπορούμε να γίνουμε πιο ευγενικοί και να σχολιάζουμε λιγότερο το σώμα κάποιου ανθρώπου, ό,τι και να συμβαίνει. Αν νομίζετε ότι λέτε κάτι καλό ή με καλή πρόθεση, ό,τι και αν είναι αυτό, υγιές, μη υγιές, μεγάλο, μικρό, αυτό, εκείνο, σέξι, ανοησία, απλά θα πρέπει να μην το κάνουμε τόσο πολύ.

Υπάρχουν τρόποι για να σχολιάσεις κάποιον ή να αγνοήσεις κάτι που βλέπεις και δεν σου αρέσει. Σε αυτό νομίζω ότι θα πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Στόχος μας θα πρέπει να είναι να είμαστε ασφαλείς, να κρατάμε ο ένας τον άλλο ασφαλή», λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο η Ariana Grande.

«Ξέρω προσωπικά για μένα, ότι το σώμα (από το παρελθόν) με το οποίο έχετε συγκρίνει το τωρινό μου σώμα ήταν η πιο ανθυγιεινή εκδοχή του σώματός μου. Έπαιρνα πολλά αντικαταθλιπτικά και έπινα και δεν έτρωγα καλά. Σε αυτό το χαμηλότερο σημείο της ζωής μου, όταν έμοιαζα “υγιής” όπως θεωρείτε εσείς, στην πραγματικότητα δεν ήμουν υγιής.

Γνωρίζω ότι δεν θα έπρεπε να κάνω αυτές τις διευκρινήσεις. Αλλά όντως αισθάνομαι ότι αν ανοιχτώ, ίσως και αν δείξω σε αυτό το σημείο το πόσο ευάλωτη είμαι, μπορεί να προκύψει κάτι καλό. Το υγιές μπορεί να φαίνεται διαφορετικό.

Ποτέ δεν ξέρεις τι περνά ο καθένας. Ποτέ δεν γνωρίζεις. Να είστε ήπιοι με τους άλλους και με τον εαυτό σας», είπε η Ariana Grande.

Η τραγουδίστρια έκλεισε το βίντεο λέγοντας στους θαυμαστές της ότι είναι όλοι όμορφοι με τον δικό τους τρόπο: «Νομίζω ότι είστε όμορφοι. Ανεξάρτητα από το τι περνάτε. Ανεξάρτητα από το βάρος, ανεξάρτητα από το πώς σας αρέσει να κάνετε το μακιγιάζ σας αυτές τις μέρες, ανεξάρτητα από τις αισθητικές επεμβάσεις που έχετε κάνει ή όχι ή οτιδήποτε άλλο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Abacapress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR