counter

Άρης Σοϊλέδης: Η ανάρτηση για την αποβολή Ασημίνας-Δαλάκα και η απάντηση για το αν είχε κινητό στο Survivor All Star

Άρης Σοϊλέδης: Η ανάρτηση για την αποβολή Ασημίνας-Δαλάκα και η απάντηση για το αν είχε κινητό στο Survivor All Star
Άρης Σοϊλέδης: Η ανάρτηση για την αποβολή Ασημίνας-Δαλάκα και η απάντηση για το αν είχε κινητό στο Survivor All Star

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς μετά τις αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το παιχνίδι.

«Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού. Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε επίσης: Xρήστος Δάντης: Το δημόσιο μήνυμα μετά την αποβολή της Aσημίνας από το "Survivοr Αll Star"

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη

Με αφορμή τα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να τοποθετηθεί για τις φήμες πως ο ίδιος και ο Γιώργος Ταλάντσεβ είχαν κινητό στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

«Και έρχεται και η δικαίωση για το ότι λέγαμε αλήθειες. Διότι εγώ και ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν αποβληθήκαμε από το παιχνίδι, γιατί πολύ απλά δεν είχαμε κινητό στην κατοχή μας. Μέσω ενός ντόπιου μάθαμε αν οι δικοί μας ειναι καλά χωρίς να πιάσουμε κινητό στα χέρια μας. Εδώ τώρα ειναι μια άλλη περίπτωση. Παίκτες να έχουν κινητό στα χέρια τους» έγραψε στην ανάρτησή του ο Άρης Σοϊλέδης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR