counter

Άρης Σοϊλέδης για Survivor: "Ακόμα και στον τελικό, που αυτό δεν το έχω πει ποτέ…"

Άρης Σοϊλέδης για Survivor: "Ακόμα και στον τελικό, που αυτό δεν το έχω πει ποτέ…"
Άρης Σοϊλέδης για Survivor: "Ακόμα και στον τελικό, που αυτό δεν το έχω πει ποτέ…"

Ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του «Open Weekend» και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον λόγο που δεν τον κάλεσαν στο «Survivor All Star» και την πικρία που νιώθει.

«Έχω μείνει με την απορία γιατί δεν πήγα στο Survivor All Star. To γιατί πραγματικά δεν το ξέρω. Αν έβλεπα τον Ατζούν φυσικά και θα τον ρώταγα. Το Survivor μου έδωσε πολλά πράγματα.

Το αγάπησα το παιχνίδι, αλλά έχω πικρία, κατά κάποιο τρόπο μέσα μου, για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής, γιατί δεν μου φέρθηκαν σωστά. Πάντα μιλούσα με τα καλύτερα λόγια και πάντα τους φερόμουν σωστά. Προσπαθούσα να είμαι ευγενικός, παρόλο που προσπαθούσαν να βγάλουν μια άλλη εικόνα προς τα έξω που μου στοίχισε.

Διαβάστε επίσης: Survivοr Αll Star: Βίντεο ντοκουμέντο με την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει κρυφά και να μοιράζει φιλιά

Ακόμα και στον τελικό, που αυτό δεν το έχω πει ποτέ, παρόλο που ήμουν μια χαρά κι ευχαρίστησα τον κόσμο, την ώρα που έφευγα από το στάδιο του τελικού, ήταν όλοι οι άνθρωποι της ελληνικής παραγωγής σε έναν καναπέ. Πήγα και τους ευχαρίστησα όλους και δεν σηκώθηκε ένας να με χαιρετήσει.

Ήταν όλοι ξαπλωμένοι κι είπαν “γεια σου Άρη”, λες και τους έκανα κάτι. Οι περισσότεροι ρεπόρτερ, ηχολήπτες, cameraman μετά το παιχνίδι με πήραν τηλέφωνο να βγούμε για καφέ. Η επικοινωνία, ο τσακωμός και πράγματα που έλεγαν άλλοι παίκτες, μου στοίχισαν» ανέφερε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

To βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό

Σχετικά με το πολυσυζητημένο βλέμμα της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά μετά την ανακοίνωση του νικητή, ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε: «Όσον αφορά το βλέμμα του τελικού, τι περίμενε ο κόσμος; Να χάσω, να ανάψει καπνογόνο και να πανηγυρίζει; Δεν υπήρξε ούτε κακία και σηκώθηκε να δει την αντίδραση την δική μου κι όλα καλά. Δεν υπήρχε εκείνη την ώρα λόγος να τραβήξουν την φάτσα της Μαρίας. Δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι. Έπρεπε να τραβήξουν το πρόσωπο του νικητή και την χαρά του. Τη δική μου την αντίδραση, όχι της Μαρίας. Το θεωρώ λόγο τραβηγμένο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR