counter

Άρης Σοϊλέδης: Θα τον δούμε τηλεοπτικά με την Μαρία Αντωνά;

 Άρης Σοϊλέδης: Θα τον δούμε τηλεοπτικά με την Μαρία Αντωνά;
Άρης Σοϊλέδης: Θα τον δούμε τηλεοπτικά με την Μαρία Αντωνά;

O Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hello και στον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα.

Μέσα σε όλα, ο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στη Μαρία Αντωνά, αν θα τους δούμε σε κάποια εκπομπή μαζί και στο τι σημαίνει για εκείνον η αγαπημένη του.

Όσα δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης

Τι είναι η Μαρία για σένα, Άρη;

Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος ο οποίος στα δύσκολα έχει μείνει δίπλα μου, έχει δείξει πόσο πολύ με αγαπάει. Νομίζω ότι όλα αυτά που έχουμε ζήσει μαζί δύσκολα γυναίκα θα τα άντεχε και θα έμενε. Αυτό το απέδειξε και με το παιχνίδι φέτος, που έλεγαν ότι εγώ έχω κάποια σχέση μέσα. Ωστόσο η Μαρία, επειδή ξέρει τον Άρη, ήταν έξω και με περίμενε. Οπότε η Μαρία για μένα είναι η δύναμη μου, είναι η χαρά μου, ένας άνθρωπος που είμαστε οικογένεια, που θέλουμε να δημιουργήσουμε οικογένεια, που θέλω να την έχω χαρούμενη και οτιδήποτε κάνω να είναι περήφανη.

Δείτε επίσης - Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Τα παθιασμένα φιλιά σε θάλασσα της Μυκόνου λίγο πριν παντρευτούν (Φωτογραφίες) 

Τηλεοπτικές προτάσεις με τη Μαρία για να κάνετε μαζί εκπομπή πόσες έχετε;

(Γέλια). Αλήθεια; Δεν ξέρω αν θα μπορούσα. Αρκετοί μας το λένε. Η Μαρία κάνει κάτι άλλο, εγώ αν έμπαινα στην τηλεόραση θα ήθελα να κάνω κάτι με τα αθλητικά, με το ποδόσφαιρο. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε πάνελ και να σχολιάζω. Βέβαια, δεν λέω «όχι, δεν το κάνω με τίπο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR