counter

Άρης Σερβετάλης: Η επιτυχία στο "Είσαι το Ταίρι μου", η Έφη Μπίρμπα και η σχέση του με τον Θεό

Άρης Σερβετάλης: Η επιτυχία στο "Είσαι το Ταίρι μου", η Έφη Μπίρμπα και η σχέση του με τον Θεό
Άρης Σερβετάλης: Η επιτυχία στο "Είσαι το Ταίρι μου", η Έφη Μπίρμπα και η σχέση του με τον Θεό

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε ο Άρης Σερβετάλης.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του Λάζαρου στην σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου», για την αποχώρησή του από την θεατρική παράσταση "Ρινόκερος" και για την πίστη του στον Θεό.

Ρίξτε μια ματιά! Άρης Σερβετάλης: Σπάνια κοινή εμφάνιση με την σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα (Φωτογραφία)

Άρης Σερβετάλης – Όσα δήλωσε στην συνέντευξή του

Ο Άρης Σερβετάλης αναφέρθηκε στο «Είσαι το Ταίρι μου», δηλώνοντας: «Η δύναμη της τηλεόρασης είναι τεράστια, τότε ήταν νομίζω πολύ επιθετικό αυτό που συνέβη με το “Είσαι το ταίρι μου”, υπήρχε αυτή η έλξη των ανθρώπων να δουν τον χαρακτήρα στον δρόμο και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ήρθαν προτάσεις παρόμοιες με το “Είσαι το ταίρι μου” και έπρεπε να πάρω μια απόσταση, εξαφανίστηκα. Δούλευα για ένα χειμώνα σε μια μάντρα πλοίων, όπου φτιάχναμε καταστρώματα και καμπίνες, συντηρούσαμε τα σκάφη που έβγαιναν το καλοκαίρι. Ένα χειμώνα το έκανα αυτό».

Στην συνέχεια ο Άρης Σερβετάλης μίλησε και για την σύντροφό του, Έφη Μπίρμπα.

«Είμαστε και οι δύο ημίτρελοι. Με την Έφη είμαστε δόξα τον Θεό αρκετά χρόνια μαζί και νομίζω ότι έχουμε διαμορφώσει ο ένας τον άλλον. Νιώθω ευλογία την συνάντησή μου με την Έφη, είναι ένας αληθινός καλλιτέχνης που έχω μάθει πολύ ουσιαστικά πράγματα. Την θαυμάζω και καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεται την καθημερινότητα με έναν πολύ καλλιτεχνικό τρόπο που εγώ είμαι πιο πρακτικός άνθρωπος».

Όσο για την σχέση του με την πίστη και τον Θεό, ο ηθοποιός είπε: «Ο άνθρωπος είναι κατασκευασμένος να πιστεύει, γνωρίζοντας και εξιχνιάζοντας την Ορθοδοξία άλλαξα ως άνθρωπος. Βλέπω τη ζωή με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Η Ορθοδοξία δεν είναι θρησκεία, είναι αποκάλυψη, είναι μια πραγματικότητα. Όταν κάποιος φτάνει σε σημείο που δεν έχει να πιαστεί από κάπου, εκεί έρχεται η πρώτη γνωριμία.

Ήμουν σε τέλμα λόγω καταστάσεων και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο ψάχνεις να βρεις τι είναι αυτό που θα δώσει νοηματοδοτήσει τη ζωή σου. Η Ορθοδοξία μου έδωσε απαντήσεις για το νόημα της ζωής, μου απαντήθηκαν πράγματα τα οποία ήταν πολύ βασικά για την ψυχοσύνθεσή μου. Ανακάλυψα τη θρησκεία μέσω του πνευματικού μου, ενός ιερομόναχου, αν και στις μέρες μας υπάρχει ο προσωπικός ψυχολόγος, εμένα ψυχαναλυτής μου είναι ο πνευματικός μου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα αποκάλυψε ο Άρης Σερβετάλης.

 

 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR