counter

Άρης Πορτοσάλτε: Οι σπουδές του καταξιωμένου δημοσιογράφου & η οικογένεια του

Άρης Πορτοσάλτε: Οι σπουδές του καταξιωμένου δημοσιογράφου & η οικογένεια του
Άρης Πορτοσάλτε: Οι σπουδές του καταξιωμένου δημοσιογράφου & η οικογένεια του

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους. Αναζητήσεις για την ηλικία, την οικογένεια και τα παιδιά του είναι εξαιρετικά συχνές και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνον!

Άρης Πορτοσάλτε: Το βιογραφικό, οι σπουδές και οι εκπομπές του

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι Έλληνας δημοσιογράφος, διευθύνων σύμβουλος του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ 100.3 και του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΪ και έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη το 1963 . Η ηλικία του είναι  59 ετών, ενώ ο ίδιος εργάζεται σαν δημοσιογράφος από το 1984. Το 1989 ξεκίνησε να εργάζεται σε εφημερίδες και στη συνέχεια έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΚΑΪ 100.3. Από το 1991 παρουσιάζει δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο, όπου έχει δική του ραδιοφωνική εκπομπή. Επίσης, συμμετέχει ως σχολιαστής σε δελτία ειδήσεων του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ. Ήταν επίσης ο συντονιστής του προγράμματος 1821: Η γέννηση ενός έθνους κράτους (2011) στο ΣΚΑΪ. Οι σπουδές του, αφορούν την δημοσιογραφία που τόσο αγαπάει.

Διαβάστε επίσης: Ράνια Τζίμα: Δείτε την δημοσιογράφο πριν 14 χρόνια στα πρώτα της βήματα

To 2021 η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την οριστική διαγραφή του από μέλος της, ωστόσο ο ίδιος προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο το 2022 ακύρωσε την απόφασή της.

Άρης Πορτοσάλτε: Η σύζυγος και τα παιδιά

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι νυμφευμένος με τη δημοσιογράφο Δέσποινα Κουτσομητροπούλου και έχουν μία κόρη, η οποία του μοιάζει αρκετά όπως θα δείτε:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR