counter

Άρης Λουμάκης: Αυτό το όνομα θα πάρει η κόρη του!

Άρης Λουμάκης: Αυτό το όνομα θα πάρει η κόρη του!
Άρης Λουμάκης: Αυτό το όνομα θα πάρει η κόρη του!

Συνέντευξη στο περιοδικό "People" παραχώρησε ο Άρης Λουμάκης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόρη του, καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του, Ελένη Μάλλιου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μάλιστα, για τη βάφτιση της μικρής του, αποκαλύπτοντας κάθε λεπτομέρεια. Το μυστήριο θα τελεστεί, λοιπόν, τον Μάιο, ενώ οι νονοί δε θα είναι άλλοι από τους Νίκο Καρτελιά και Τόνια Κυριαζή που αποτελούν στενούς φίλους του ζευγαριού. Η μπεμπούλα τους δε, από τον Μάιο θα ακούει στο όνομα Φρατζέσκα.

Διαβάστε επίσης: Ο Άρης Λουμάκης από τους Rec φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την έντεκα μηνών κορούλα του και μιλά για τον ερχομό της

"Το αποφασίσαμε γιατί ήταν το όνομα της γιαγιάκας μου. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και η γιαγιά μου ήταν ο άνθρωπος που μου έμαθε τι σημαίνει αγάπη, τι σημαίνει να δίνεις και να μην περιμένεις τίποτα, τι είναι ανιδιοτέλεια. Ήταν μια πανέμορφη γυναίκα που μας την πήρε η κακιά αρρώστια. Λίγο πριν χαθεί, της υποσχέθηκα ότι στο πρώτο μου παιδί θα δώσω το όνομά της. Η Ελένη μου το δέχθηκε αμέσως όταν της το είπα και την ευχαριστώ και δημόσια γι’ αυτό. Το Φραντζεσκάκι μας έχει έναν φύλακα άγγελο" είπε χαρακτηριστικά ο ευτυχισμένος μπαμπάς που μία μέρα πριν τη γέννηση της κορούλας του, έκανε τατουάζ μια καρδιά με τη γέννηση της.

Ο Άρης Λουμάκης μοιράστηκε, επίσης, τις ανησυχίες του, όσον αφορά στο μέλλον της μικρής Φρατζέσκας λέγοντας τα εξής: "Με την πατρότητα άνοιξε μέσα μου μια συναισθηματική πόρτα. Βλέπω όλη αυτή την πείνα, την στεναχώρια, τους πολέμους και βάζω τα κλάματα όταν ακούω δυσάρεστες,  σκληρές ειδήσεις. Πλέον, βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Αυτόματα, βάζω τον εαυτό μου και το παιδί μου σ’ αυτή την κατάσταση, δηλαδή, σκέφτομαι τι θα έκανα εγώ αν ζούσα μια τέτοια διαδικασία. Τα βλέπω και τρελαίνομαι! Για μένα θα το αντέξω, αλλά το παιδί μου θέλω να είναι καλά!" δήλωσε χαρακτηριστικά. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR