counter

Άρης Καβατζίκης: "Δεν ήμουν σε πίστες και πήγα ξαφνικά να γίνω παρουσιαστής"

Άρης Καβατζίκης: "Δεν ήμουν σε πίστες και πήγα ξαφνικά να γίνω παρουσιαστής"
Άρης Καβατζίκης: "Δεν ήμουν σε πίστες και πήγα ξαφνικά να γίνω παρουσιαστής"

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και Μαρία Παπαϊωάννου παραχώρησε ο Άρης Καβατζίκης. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την ξαφνική απώλεια του αδερφού του, τα τελευταία Χριστούγεννα με τη μητέρα του, αλλά και τον on air τσακωμό του με τη Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης! Ο Άρης Καβατζίκης για την αποχώρησή του από το "Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά: "Δεν έφυγα επειδή έγινε κάτι"

Όσα είπε ο Άρης Καβατζίκης

«Τα πιο ωραία Χριστούγεννα τα έζησα ως πιτσιρικάκι στα Τρίκαλα γιατί υπήρχε μία πληρότητα τότε. Ήταν πολύ συγκινητικά τα τελευταία Χριστούγεννα με τη μητέρα μου. Προσπαθούσα να ρουφήξω όλες μας τις στιγμές. Βίωσα την ξαφνική απώλεια όταν έχασα τον αδερφό του σε μικρή ηλικία. Δεν προλαβαίνεις να συνειδητοποιήσεις τι σου έχει συμβεί. Ο χρόνος που είχα να προετοιμαστώ για την απώλεια την απώλεια της μητέρας μου ήταν επίπονος γιατί το ήξερα μόνο εγώ. Ο μπαμπάς μου δεν ήξετε τι συνέβαινε. Ήταν επίπονο αλλά από την άλλη ήξερα πως πρέπει να το ζήσω και να είμαι εκεί», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Όσον αφορά τους ηθοποιούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν τον ρόλο παρουσιαστή ανέφερε: «Εγώ έχω κουραστεί πολύ για να είμαι και να κάνω αυτή τη δουλειά σήμερα. Δεν πήγα να πάρω τη δουλειά άλλων ανθρώπων, ούτε ήμουν σε πίστες και πήγα ξαφνικά να γίνω παρουσιαστής. Επιλέγω και στηρίζω τη Δανάη γιατί είμαστε πολύ κοντά ως φιλοσοφία ζωής. Η Δανάη Μπάρκα αξιοποίησε μια πλατινένια ευκαιρία που της δόθηκε και δεν είναι ξερόλας».

Τέλος όσον αφορά το on air τσακωμό με τη Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Έχω μετανιώσει τις στιγμές που έχω μαλώσει τηλεοπτικά. Είχα μαλώσει με τη Φαίη πολύ έντονα στον αέρα για ένα θέμα στον αέρα της εκπομπής για την Ιωάννα Τούνη. Είχαμε μαλώσει σχεδόν κυριολεκτικά. Την κοίταζα και δεν καταλάβαινα».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR