counter

Αργυρός: Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του δίσκου του! Το FTHIS.GR ήταν εκεί! - Φωτογραφίες

Αργυρός: Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του δίσκου του! Το FTHIS.GR ήταν εκεί! - Φωτογραφίες
Αργυρός: Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του δίσκου του! Το FTHIS.GR ήταν εκεί! - Φωτογραφίες

Απο τον Τάσο Βασιλειάδη 

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου το FANTASIA άνοιξε τις πόρτες του, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού, με τίτλο «Όσα νιώθω», και το FTHIS.gr ήταν εκεί και έχει όλο το ρεπορτάζ.

Το μαγαζί ήταν γεμάτο από κόσμο που αγαπά και εκτιμά τόσο τον επιτυχημένο καλλιτέχνη όσο και την δουλειά του. Πολλοί φίλοι, συγγενείς, με πρώτους τους γονείς του, Βασίλη και Φωτεινή Αργυρού, αλλά και πολλοί συνάδελφοί του, τίμησαν τον Κωνσταντίνο με την παρουσία τους.

Η Έλλη Κοκκίνου, ο Μύρωνας Στρατής, η Μαλού, η Μελίνα Μακρή με τον σύζυγο της Στάθη Λαγογιάννη, οι Μέλισσες, ο Χρήστος Μενιδιάτης, το Θηρίο με τη σύζυγο του, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Χριστίνα Σάλτη, οι συνεργάτες του, Άννα Μαρία Αντύπα και Αλέξανδρος Μύρτος αλλά και η Ελένη Φουρέιρα και Φανή Δρακοπούλου, με τις οποίες ο Κωνσταντίνος συνεργάζεται φέτος το καλοκαίρι στο FANTASIA,ήταν εκεί για να ευχηθούν στον τραγουδιστή και να μοιραστούν μαζί του τη σημαντική, γι αυτόν στιγμή.

Ο Κωνσταντίνος εμφανίστηκε στην σκηνή , πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος, προκειμένου να κάνει μια live παρουσίαση του νέου δίσκου του, τραγουδώντας όλα τα τραγούδια που περιλαμβάνονται σε αυτόν και ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει και στηρίξει, στην νέα του δουλειά.

Διαβάστε επίσης : Κωνσταντίνος Αργυρός: "Εκτόπισα την Adele!

Διαβάστε επίσης : Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι είπε στη πρεμιέρα του για τον Παντελίδη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR