counter

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Στο "σφυρί" το σπίτι του επιχειρηματία στη Γλυφάδα

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Στο "σφυρί" το σπίτι του επιχειρηματία στη Γλυφάδα
Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Στο "σφυρί" το σπίτι του επιχειρηματία στη Γλυφάδα

Στο “σφυρί” βγαίνει τον ερχόμενο Οκτώβρη το σπίτι του Αργύρη Παπαργυρόπουλου στη Γλυφάδα. 

Ο πλειστηριασμός αφορά τη μεζονέτα του επιχειρηματία στην παραλιακή, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα. Το ποσό οφειλής για το οποίο επεβλήθη η κατάσχεση 200.000 ευρώ ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στα 2.261.000 ευρώ.

Το σπίτι είναι χτισμένο σε ένα οικόπεδο με περίπου ενός στρέμματος και η έκτασή του είναι πάνω από 500τμ και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και δυο ορόφους.

Δείτε επίσης - Αργύρης Παπαργυρόπουλος: "Η Βίσση τότε μου απάντησε “Η Βανδή κάνει εμένα ρε, τι να την πάρουμε;"

 

Αργύρης Παπαργυρόπουλος – Τι είπε για την κατάσχεση στο σπίτι του;

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε στην εκπομπή “T-Live” και την Πόπη Παπαδοπούλου και ανέφερε για τον πλειστηριασμό: «Δεν είμαι μπαταχτσής, στην κατηγορία αυτών που με λαμογιές παίρνουν τα λεφτά από το κράτος, κάνουν μαϊμού εταιρείες και τα βγάζουν στο εξωτερικό. Το μαγαζί στο Κολωνάκι μου το πήραν κοψοχρονιά. Στοίχιζε κανονικά 4 εκ. και το πήραν λιγότερο από 1 εκ. Από αυτά, το 35% παίρνει η τράπεζα, το Δημόσιο, το υπόλοιπο πάει στα κοράκια. Το σπίτι μου το πουλάω πολλά χρόνια. Το δικό μου επάγγελμα δεν υπάρχει, υπάρχουν κάποια μαγαζιά που θα καταστραφούν κι αυτά. Η δική μου δουλειά χάθηκε από το 2008-2010 που μπήκαμε στα μνημόνια. Προσπάθησα να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου, τους συνεργάτες μου. Αυτά τα λεφτά που μου ζητάνε τώρα, είναι πανωτόκια. Αν είχα πάρει 1εκ. τα 800.000 τα έχω δώσει και χρωστάω τα τριπλάσια από αυτά που πήρα.

Εγώ θέλω να πουλήσω αυτό το σπίτι, δε θέλω να βγάλω δραχμή, θέλω να ξεχρεωθώ. Δουλεύω από 12 χρονών παιδάκι, έφτιαξα ένα σπίτι, πήρα και δυο σπίτια για τα παιδιά μου στην Αγγλία, τα πούλησα κι αυτά. Δεν έχω κανένα εισόδημα, ούτε σύνταξη δεν έχω βγάλει. Δεν ήρθα όμως για να κλαφτώ», είπε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR