counter

Αργύρης Αγγέλου: "Στα 27 μου λόγω του Παρά Πέντε νόμιζα ότι όλα θα είναι στρωμένα, αλλά μετά ήρθαν τα δύσκολα"

Αργύρης Αγγέλου: "Στα 27 μου λόγω του Παρά Πέντε νόμιζα ότι όλα θα είναι στρωμένα, αλλά μετά ήρθαν τα δύσκολα"
Αργύρης Αγγέλου: "Στα 27 μου λόγω του Παρά Πέντε νόμιζα ότι όλα θα είναι στρωμένα, αλλά μετά ήρθαν τα δύσκολα"

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά παραχώρησε ο Αργύρης Αγγέλου. Ο ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του, την προσωπική του ζωή, αλλά και την αναγνωσιμότητα μετά το «Παρά Πέντε».  

Διαβάστε επίσης! Αργύρης Αγγέλου: Η φωτογραφία με τους ηθοποιούς του "Παρά πέντε" με αφορμή τα 18 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς

Όσα  είπε ο Αργύρης Αγγέλου

«Όταν ξεκίνησα τη δουλειά σκεφτόμουν ‘’είμαι 18 ετών, αν μέχρι τα 25 δεν έχει συμβεί κάτι που να μου δώσει ένα σήμα να καταλάβω ότι μπορώ να προχωρήσω σε αυτή τη δουλειά, θ’ αλλάξω δουλειά’’. Αυτό μόνο είχα προγραμματίσει τότε και μου βγήκε. Σε 25 έκανα τις ‘’Σαββατογεννημένες’’ και δούλευα ήδη στο θέατρο πολλά χρόνια. Υπήρχε μια ροή στη δουλειά, η μία δουλειά με πήγαινε στην άλλη», είπε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου και συνέχισε:

«Όταν έκλεισα τα 40 έπαθα τρέλα. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα ‘’είμαι 40’’ και έπαθα κρίση πανικού. Δεν ξέρω γιατί! Ο κόσμος δεν έχει αίσθηση του χρόνου που περνάει. Ανεβάζω μια φωτογραφία στα social media και σχολιάζουν ‘’καλέ μεγάλωσες’’...Από τη ζωή μου έχω χάσει λίγο τη δεκαετία 34 – 44. Όταν συνειδητοποιώ ότι κάποια πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως ήθελα, αυτομαστιγώνομαι…».

«Στο προσωπικά μου είμαι ανοιχτός πολύ και είμαι ανοιχτός στο να ζήσω… Μου αρέσει η συντροφικότητα και πιστεύω στο για πάντα γιατί οι γονείς μου ήταν για πάντα.

Δεν νοσταλγώ στιγμές από τα γυρίσματα του “Παρά Πέντε”, γιατί ήταν έντονο τότε και το είχαμε ζήσει. Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν μάθει το τηλέφωνο του σπιτιού μας και μας έπαιρναν όλη μέρα. Ένιωσα να πνίγομαι, καθώς δεν σου μαθαίνει κανείς να διαχειρίζεσαι κάτι τέτοιο. Η μόνη έπαρση που νομίζω πως έπαθα είχε να κάνει με το γεγονός ότι στα 27 μου πίστεψα ότι έγινε η αρχή και όλα έτσι θα είναι από εδώ και πέρα. Φυσικά και δεν ήταν έτσι, τα δύσκολα ξεκίνησαν μετά το “ Παρά Πέντε”», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα εξομολογήθηκε ο Αργύρης Αγγέλου:  

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR