counter

Αργύρης Αγγέλου: Τι άλλαξε στη συμπεριφορά του με το πέρασμα του χρόνου;

Αργύρης Αγγέλου: Τι άλλαξε στη συμπεριφορά του με το πέρασμα του χρόνου;
Αργύρης Αγγέλου: Τι άλλαξε στη συμπεριφορά του με το πέρασμα του χρόνου;

Ο Αργύρης Αγγέλου, φέτος επέστρεψε στους δέκτες μας, μέσα από τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar. Ο 40χρονος ηθοποιός, κάθε Κυριακή μεταμορφώνεται για τις ανάγκες του πετυχημένου show του ANT1.

Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε στο περιοδικό «MYtv» και στη Σοφία Τσίρκα, για τη ζωή του, αλλά και την αλλαγή στο χαρακτήρα του, με το πέρασμα του χρόνου.

Για τις συνεργασίες σου παίζει ρόλο το φιλικό περιβάλλον;

Όσο μεγαλώνω, όλο και περισσότερο. Μικρότερος ήμουν λίγο πιο αναίσθητος. Κρατούσα πράγματα μέσα μου. Δεν είχα τα κότσια να αντιδράσω σε κάτι που με ενοχλούσε και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Όσο μεγαλώνω, όμως, το έχω ανάγκη και αντιδρώ. Μόνο, βέβαια, όταν δω κάτι παράλογο, δεν είμαι τρελός να πηγαίνω προκατειλημμένος στη δουλειά. Είναι ωραίο ένας άνθρωπος να νιώθει καλά σε μια δουλειά που εκτίθεται. Γιατί η δική μας η δουλειά είναι μόνο έκθεση. Δεν μπορείς να εκτεθείς κάπου που δεν νιώθεις άνετα.

Φοβήθηκες την έκθεση ποτέ;

Τελικά, όχι! Νόμιζα πως θα είναι ο μεγαλύτερος μου εφιάλτης. Θυμάμαι την πρώτη φορά που σηκώθηκα στη σχολή να κάνω ένα κομμάτι και νόμιζα πως θα λιποθυμήσω από το άγχος. Αλλά τελικά είναι θέμα εξοικειώσεις και του πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR