counter

Αρβανιτάκη - Πορτοκάλογλου: Εκλεκτοί καλεσμένοι στην πρεμιέρα τους

Αρβανιτάκη - Πορτοκάλογλου: Εκλεκτοί καλεσμένοι στην πρεμιέρα τους
Αρβανιτάκη - Πορτοκάλογλου: Εκλεκτοί καλεσμένοι στην πρεμιέρα τους

Από την Χριστίνα Μόνη 

Η συνύπαρξη σπουδαίων καλλιτεχνών κάνει την φετινή χρονιά να είναι από τις καλύτερες που θα διανύσουμε στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου εμφανίζονται στο «Βοτανικός live stage» από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και με τις μουσικές επιτυχίες τους ξεσηκώνουν το αθηναϊκό κοινό. Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε στην έναρξη του σχήματος αυτού και απαθανάτισε τα όσα συνέβησαν.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους βρέθηκαν : η Σίσσυ Χρηστίδου με τον σύζυγο της Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ μαζί τους διασκέδασε και ο κουμπάρος του Παύλος Σταματόπουλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μιχάλη Κεφαλόγιάννη και πολλοί άλλοι.

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκος Πορτοκάλογλου θα δίνουν τον φετινό χειμώνα τον καλύτερο τους εαυτό και περιμένουν όλους τους φίλους του για να διασκεδάσουν σε ένα πρόγραμμα έντεχνο. Στήνουν ένα αχώριστο ντουέτο που μοιράζεται συνεχώς την σκηνή και παίζει ένα παιχνίδι μουσικών καταβολών κι ανταλλαγής. Συμπλέκουν ομοιότητες κι αντιθέσεις, τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα στην σύγχρονη ελληνική μουσική, τραγούδια σπουδαίων στιχουργών, ποιητών και συνθετών με τα ξεχωριστά τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου, γεμάτα ηλεκτρισμό κι ευαισθησία. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR