counter

Αραβανή - Βρεττός: Κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα

Αραβανή - Βρεττός: Κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα
Αραβανή - Βρεττός: Κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα

Ηλίας Βρεττός Ευαγγελλία Αραβανή

Οι πρώτες φωτογραφίες που αποδείκνυαν πως είναι ζευγάρι, συνοδεύτηκαν από σχόλια τύπου "Σιγά την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ". Οι αμφιβολίες για το μέλλον της σχέσης τους ήταν πολλές και οι δημοσιογράφοι ζητούσαν από άτομα που σχετίζονταν μαζί τους να σχολιάσουν τον δεσμό τους.

Συχνές ήταν οι αναφορές σε πρώην σχέσεις και των δύο, ενώ οι ίδιοι δεν φάνηκαν να χαίρονται με την δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών, όταν αυτές φιλοξενούνταν -εν αγνοία τους- στα περιοδικά. Τώρα όμως μια νέα εποχή έχει έρθει στην σχέση του Ηλία Βρεττού και της Ευαγγελίας Αραβανή.

Το ζευγάρι έκλεισε εννιά μήνες σχέσης, και είναι καλύτερα από ποτέ. Μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν μερικές μέρες διακοπών στην Λευκάδα, την γενέτειρα του όμορφου μοντέλου και παρουσιάστριας. Ο ίδιος ο τραγουδιστής, ήταν αυτός που δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. Όπως φαίνεται, έχουν κατανοήσει και οι δύο πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται και δεν δυσφορούν πια όταν βλέπουν φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές στα περιοδικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR