counter

Απώλεια για τον Λάμπρο Λάζαρη: "Καλή αντάμωση αθώε μου γίγαντα"

Απώλεια για τον Λάμπρο Λάζαρη: "Καλή αντάμωση αθώε μου γίγαντα"
Απώλεια για τον Λάμπρο Λάζαρη: "Καλή αντάμωση αθώε μου γίγαντα"

Αντιμέτωπος με μια απώλεια που πρέπει να διαχειριστεί βρίσκεται ο Λάμπρος Λάζαρης.

Ο επιχειρηματίας και σύντροφος της Δανάης Παππά έχασε τον αγαπημένο του σκύλο, Δία, ο οποίος του κρατούσε συντροφιά τα τελευταία χρόνια.

Ο Λάμπρος Λάζαρης, μάλιστα, θέλησε να αποχαιρετήσει τον τετράποδο φίλο του μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο επιχειρηματίας κοινοποίησε φωτογραφίες με τον σκύλο του και στη λεζάντα έγραψε: «Καλη αντάμωση αθώε μου γίγαντα … ΔΙΑΣ».

Δείτε επίσης - Paparazzi! Δανάη Παππά & Λάμπρος Λάζαρης: Χαλαρή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι (Φωτό)

Η Δανάη Παππά για τον ενδεχόμενο γάμου με τον Λάμπρο Λάζαρη και τη σχέση τους

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO! η Δανάη Παππά είχε δηλώσει για το ενδεχόμενο γάμου με τον Λάμπρο Λάζαρη και τη σχέση τους: «Αν αποφασίσω ποτέ να παντρευτώ, δεν θέλω να αγχωθώ για τίποτα. Οι καλεσμένοι μας, αν μας αγαπούν, θα περάσουν καλά, είτε με μπουφέ, είτε με σερβιρισμένο φαγητό, είτε ο γάμος γίνει στην Αθήνα είτε σε νησί κ.ο.κ. Το νυφικό, από την άλλη, δεν μπορώ να το φανταστώ ακριβώς. Σίγουρα θα ήθελα να νιώθω άνετη και ο εαυτός μου μέσα σε αυτό.

Με τον σύντροφό μου έχουμε ταιριάξει, έχουμε βρει τα κοινά μας πατήματα και πορευόμαστε μαζί. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ασφάλεια μέσα στη σχέση, για να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να το σκέφτεσαι και να κάνεις αυτά που θέλεις, και να εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι και εξελισσόμαστε καθημερινά. Για αυτό χρειάζεται πολλή δουλειά για να ξαναγνωρίζεσαι κάθε φορά με τον σύντροφό σου και να κατανοείς και να εκτιμάς την εξέλιξή του χαρακτήρα του».

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR