counter

Απώλεια για την Ντόρα Μακρυγιάννη – “Νιώθω σαν να έχει σκιστεί η καρδιά μου…”

Απώλεια για την Ντόρα Μακρυγιάννη – “Νιώθω σαν να έχει σκιστεί η καρδιά μου…”
Απώλεια για την Ντόρα Μακρυγιάννη – “Νιώθω σαν να έχει σκιστεί η καρδιά μου…”

Αντιμέτωπη με μια απώλεια που πρέπει να διαχειριστεί είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», Ντόρα Μακρυγιάννη.

Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο τετράποδος φίλος της.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το θάνατο του σκύλου της.

«Καλό ταξίδι Τσαρλάκο μου . Νιώθω σαν να έχει σκιστεί η καρδιά μου. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη μέρα που σε γνώρισα. Θυμάμαι τα πάντα. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Θα σε αγαπάω για πάντα .Σε ευχαριστώ για όλα ,για όλα όσα με έκανες να αισθανθώ, για όλα όσα με κάνεις να αισθάνομαι ακόμα. Συγγνώμη αν μπορούσα να σου δώσω περισσότερα και δεν τα κατάφερα .Συγγνώμη αν κάποιες φορές σε έκανα να αισθανθείς μονός σου ,σε αγαπούσα και θα σε αγαπάω όσο το άπειρο. Σε τράβηξα πριν μια βδομάδα αυτό το βιντεάκι, το διαισθανόμουν ότι γέρασες κάπως απότομα ,ανυπομονούσα να κατέβω το τριήμερο να σε πάω να σε περιποιηθούν και να πάμε και στο γιατρό .Δεν πρόλαβα . Ήθελα να σε χορτάσω κι άλλο. Έφυγες. Τώρα είσαι και εσύ σε κάποιο αστέρι εκεί πάνω στον ουρανό .Αυτά τα γλυκά ματάκια που με κοιτάνε ,πάντα μέσα μου θα τα έχω. Αντίο παραπονιάρη, ζηλιάρη και χαδιάρη μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR