counter

Αποχώρηση-βόμβα από τη σειρά "Το Τατουάζ" – H ανακοίνωση έγινε στο Facebook!

Αποχώρηση-βόμβα από τη σειρά "Το Τατουάζ" – H ανακοίνωση έγινε στο Facebook!
Αποχώρηση-βόμβα από τη σειρά "Το Τατουάζ" – H ανακοίνωση έγινε στο Facebook!

Λίγο πριν ρίξει αυλαία για την φετινή σεζόν η σειρά "Το Τατουάζ", έχουμε την πρώτη αποχώρηση.

Ο ηθοποιός Τάσος Τζιβίσκος ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ότι δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στo καστ.

τατουάζ

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

«Φίλοι μου, ήρθε τελικά η στιγμή να συναντηθώ με τον “Γρηγόρη” για μια ακόμα φορά και μετά να πάρει ο καθένας το δρόμο του. Απόψε λοιπόν τη γνωστή ώρα θα σας κρατήσουμε παρέα για τελευταία φορά και οι δυο μας μαζί.

Θέλω να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για την αγάπη σας, για τα μηνύματα σας, για τη στήριξη σας, τα καλά σας λόγια και την επικοινωνία μας όλο αυτό το διάστημα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους δούλευαν μπροστά κ πίσω από τις κάμερες μέσα κ έξω από τα καμαρίνια όλο αυτό το διάστημα, για να έρχεται το Τατουάζ στα σπίτια σας, γιατί έκαναν το ταξίδι μου ακόμα πιο όμορφο κάθε μέρα που περνούσε.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρα τον Stamos Tsamis τον Kostas Anagnostopoulos τον Giorgos Evangelou κ τον Θοδωρή Νικολαΐδη για την υπομονή κ την καθοδήγηση τους…

Αλλά και τους Andreas Georgiou (περάν της σκηνοθετικής καθοδήγησης) ,Kyriacos Nicolaou κουλλης Νικόλαου, Βάνα Δημητρίου, που με πίστεψαν και μου εμπιστεύτηκαν αυτό το ρολό.

Εις το επανιδειν λοιπόν!!!».

Τατουάζ

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR