counter

Αποχωρεί από το Open η Σίσσυ Χρηστίδου; Το κανάλι με το οποίο κάνει συζητήσεις

Αποχωρεί από το Open η Σίσσυ Χρηστίδου; Το κανάλι με το οποίο κάνει συζητήσεις
Αποχωρεί από το Open η Σίσσυ Χρηστίδου; Το κανάλι με το οποίο κάνει συζητήσεις

Μπορεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο τα στελέχη των καναλιών προετοιμάζουν ήδη το πρόγραμμά τους για τον επόμενο χειμώνα.

Το τελευταίο διάστημα, πολύς ντόρος έχει δημιουργηθεί γύρο από το όνομα της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία ακόμη δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με το Open.

Σήμερα Τετάρτη μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με το Mega.

Ακόμη, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ήδη υπογράψει με τον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση δύο προγραμμάτων.

«H Σίσσυ  Χρηστίδου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το Mega για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με τον Παύλο Σταματόπουλο στο πλευρό της και ενδεχομένως και κάποια άλλα άτομα από την εκπομπή της. Η Δανάη Μπάρκα όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Από την άλλη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπέγραψε στον ΣΚΑΙ για το “Αγρότης μόνος ψάχνει” ενώ θα κάνει και το My Style Rocks», είπε ο Αλέξης Μίχας ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Ελεονώρα Μελέτη πιθανόν να βρεθεί στην πρωινή καθημερινή ζώνη του Mega.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR