counter

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση
Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Αποσωληνώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται από το Σάββατο με κορονοϊό, στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Ο Βασίλης Λεβέντης, ωστόσο παραμένει σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την πορεία της υγείας του.

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν έχει μεταφερθεί σε θάλαμο Covid και θα παραμείνει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου για παρακολούθηση.

Η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

Η σύζυγός του, Αναστασία Μεντεσίδου μίλησε στην εκπομπή “T-Live” και τη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου το μεσημέρι της Δευτέρας: «Δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Μίλησε ο γιος μας με το νοσοκομείο, του είπαν ότι θα τον ενημερώσουν το μεσημέρι. Η περιπέτεια ξεκίνησε στις 17 του μήνα. Πήγε στον Ευαγγελισμό, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει για τον Covid. Είχα πάρει και οξυγόνο αν χρειαστεί. Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Ήταν η ένατη ημέρα. Εκείνος επέλεξε τη νοσηλεία στο σπίτι.

Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών. Όλοι του λέγαμε να κάνει το εμβόλιο. Μου έλεγε “ας περιμένω λίγο ακόμα”. Κλείνει τα 70 χρόνια του τον Νοέμβριο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR