counter

Απόστολος Ρουβάς: “Δυσκολεύτηκα να αποδεχτώ το διαζύγιο των γονιών μου”

Απόστολος Ρουβάς: “Δυσκολεύτηκα να αποδεχτώ το διαζύγιο των γονιών μου”
Απόστολος Ρουβάς: “Δυσκολεύτηκα να αποδεχτώ το διαζύγιο των γονιών μου”

Αν και εμφανίζεται μόλις λίγες ημέρες στην τηλεόραση, φαίνεται πως έχει ήδη κάνει τη διαφορά. Ο λόγος για τον γοητευτικό σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», Απόστολο Ρουβά, αδερφό του δημοφιλή τραγουδιστή και παρουσιαστή Σάκη Ρουβά, με τον οποίο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

«Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο μαγειρικής που κάναμε με την Κάτια Ζυγούλη για το κανάλι της στο Youtube. Στη συνέχεια τους άρεσε πολύ και ήθελαν να δουν το ενδεχόμενο συνεργασίας» λέει ο ίδιος στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη και συνεχίζει δηλώνοντας ενθουσιασμένος με αυτή του τη συνεργασία.

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ένας άνθρωπος που δεν του έχει χαριστεί τίποτα και δεν του αρέσει να χρησιμοποιεί το όνομα του αδερφού του για προσωπική προβολή.

«Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κέρκυρα. Τα τελευταία επτά χρόνια ζω μόνιμα στην Αθήνα. Και τα τελευταία δυο ασχολούμαι με τη μαγειρική» αναφέρει στο Secret και συνεχίζει, «Έβλεπα τη μητέρα μου να μαγειρεύει και παράλληλα βοηθούσα. Πάντα υπήρχε στο μυαλό μου να κάνω κάτι στη ζωή μου που να έχει σχέση με τη μαγειρική. Τότε δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα έρθει μια μέρα που θα το κάνω επαγγελματικά. Θέλω να εξελιχθώ στον τομέα της μαγειρικής».

Ο Απόστολος Ρουβάς όμως μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα.

«Είχα όμορφα παιδικά χρόνια με την οικογένειά μου. Ήταν πολύ ξέγνοιαστα. Βέβαια ήταν διαφορετικές οι εποχές. Υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες, ωστόσο περνούσαμε όμορφα. Εγώ ήμουν εσωστρεφής και δεν ανοιγόμουν εύκολα, όμως είχα αρκετές παρέες» θυμάται, ενώ στη συνέχεια δε διστάζει να μιλήσει και για μια αρκετά δύσκολη στιγμή της ζωής του που δεν είναι άλλη από το διαζύγιο τον γονιών του.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ήμουν πολύ μικρός. Στεναχωρήθηκα πολύ και δυσκολεύτηκα να το αποδεχτώ».

Βέβαια, ο Απόστολος Ρουβάς δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή αφού η απήχηση που έχει στο γυναικείο κοινό είναι μεγάλη.

«Είμαι ελεύθερος. Είναι στόχος μου να κάνω τη δική μου οικογένεια κάποια στιγμή αλλά με την προϋπόθεση να έχω χρόνο ουσιαστικό να ασχοληθώ με την οικογένειά μου» λέει χαρακτηριστικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR