counter

Αποστολία Ζώη: Οι λόγοι που την πλήγωσαν και αποτραβήχτηκε από το τραγούδι

Αποστολία Ζώη: Οι λόγοι που την πλήγωσαν και αποτραβήχτηκε από το τραγούδι
Αποστολία Ζώη: Οι λόγοι που την πλήγωσαν και αποτραβήχτηκε από το τραγούδι

Αποστολία Ζώη

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο «Weekend» της εφημερίδας «ΑΓΟΡΑ» και την δημοσιογράφο Κορύνα Μαντάγαρη, παραχώρησε η Αποστολία Ζώη. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους λόγους που την πλήγωσαν και απομακρύνθηκε από το τραγούδι


Μίλησε μου για την επιστροφή σου στο τραγούδι. Αισθάνθηκα ότι θωράκισα τον εαυτό μου από οτιδήποτε κακόβουλο περνά μέσα στην ψυχή μου. Επειδή το αγαπάω πάρα πολύ, δεν ήθελα να αφήσω κάποιον να μου το στερήσει. Θωρακίστηκα και επέστρεψα.

Τι σε πλήγωσε και είχες αποτραβηχτεί; Δεν πληγώθηκα, αλλά απογοητεύτηκα. Ο χώρος αυτός έχει πολλά αρνητικά backstage. Άλλα λέγονται μπροστά σου και άλλα πίσω από την πλάτη σου. Αυτό εμένα με στοιχειώνει, γιατί είμαι άνθρωπος της αλήθειας. Την κυνηγάω και τη δίνω απλόχερα. Κάποια στιγμή άρχισε να αλλοιώνεται η σκέψη μου και να λειτουργώ δηλητηριασμένα. Αυτό το πράγμα δεν ήμουν εγώ, γιατί έχω μεγαλώσει με αρχές. Η εποχή αυτή διήρκεσε τέσσερα χρόνια. Από το 2010 μέχρι τα τέλη του 2013. Όταν έφυγα, είχα στο μυαλό μου ότι δεν θα ξαναγυρίσω, γι ‘αυτό είχα κάνει και τα κουμάντα μου όσον αφορά στον οικονομικό τομέα. Μου έλεγαν τότε οι φίλοι μου:«Τι σταματάς τώρα που θα βγάλεις χρήματα;». Δεν με απασχολεί αυτό, γιατί θέλω την ψυχούλα μου καθαρή.Τα λεφτά είναι χαρτιά που σε κάνουν να ζήσεις καλύτερα και τίποτε άλλο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR