counter

Αποστολία Ζώη: Έτσι απαντάει στην φημολογούμενη εγκυμοσύνη της

Αποστολία Ζώη: Έτσι απαντάει στην φημολογούμενη εγκυμοσύνη της
Αποστολία Ζώη: Έτσι απαντάει στην φημολογούμενη εγκυμοσύνη της

Την πιο δημιουργική φάση της ζωής της περνάει αυτή την περίοδο, η Αποστολία Ζώη.

Η γνωστή τραγουδίστρια την φετινή σεζόν έκανε και το θεατρικό της ντεμπούτο στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» και αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή περιοδεία της κωμωδίας “Toc Toc”.

Η ίδια ωστόσο σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, αποφάσισε να κάνει με φιλικά πρόσωπα ένα ταξίδι μέχρι το Μαρόκο.

Ως λάτρης των social media, δημοσίευσε αρκετές στιγμές από το εξωτικό μέρος και σε μία από τις φωτογραφίες ποζάρει, ενώ φοράει μωβ maxi φόρεμα και μαντήλι στα μαλλιά κρατώντας την κοιλιά της.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση φούντωσε κάποιες φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος.

Από την πλευρά της η Αποστολία Ζώη έδωσε τέλος σε αυτά δημοσιεύματα, διαψεύδοντας τα δίνοντας μία αποστομωτική και ταυτόχρονα χιουμοριστική απάντηση: «Μετά από τόσα που γράφτηκαν για την περιβόητη φωτογραφία, που πιάνω την κοιλιά μου, που έκανε ακόμα και τους δικούς μου μου να αναρωτιούνται, ήθελα να σας δείξω την πραγματική φωτογραφία χωρίς Photoshop! Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή του Τοκ Τοκ και τον Κώστα Σπυρόπουλο που δέχονται να παίξω στο έργο σε αυτή την προχωρημένη κατάσταση και όλους τους επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα που με αφήνουν να τραγουδήσω στις επιχειρήσεις τους. Σίγουρα είναι δίδυμα. Ακούω ονόματα.»

Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR