counter

Αποστολία Ζώη: Αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία κατά τη συμμετοχή της στο Nomads

Αποστολία Ζώη: Αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία κατά τη συμμετοχή της στο Nomads
Αποστολία Ζώη: Αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία κατά τη συμμετοχή της στο Nomads

Στο περιοδικό People και στη Σόνια Καζόνι, μίλησε η Αποστολία Ζώη, η οποία και επέστρεψε από τις Φιλιππίνες με το μεγάλο έπαθλο του Nomads. Η γνωστή τραγουδίστρια, μίλησε για τις σχέσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, ενώ εξομολογήθηκε πως η ψυχολογική πίεση, ήταν αυτή η οποία και την δυσκόλεψε περισσότερο στο παιχνίδι.

Μέσα από το παιχνίδι πέρα από συμπάθειες για το δυναμισμό και τις ικανότητές σου δημιούργησες και αντιπάθειες. Υπάρχουν κινήσεις σου που εκ των υστέρων μετανιώνεις;

Είναι πολύ λογικό να συμβαίνει αυτό σε κάθε κοινωνία, είτε αυτή είναι εκατομμυρίων είτε είκοσι δύο ανθρώπων. Από πλευράς μου δεν αντιπαθώ κανέναν. Όπως είπα και πριν, άλλο η ένταση και το πάθος, άλλο η αντιπάθεια. Αν άλλαζα κάτι, λοιπόν, θα ήταν το υπέρμετρο πάθος που είχα στα ομαδικά παιχνίδια για τις καλύτερες συνθήκες της ομάδας. Το πήρα πιο σοβαρά απ’ ό,τι χρειαζόταν. Ένιωθα υπεύθυνη για κάποιο λόγο. Στο κάτω κάτω της γραφής, ένα παιχνίδι ήταν. Σκληρό μεν, αφού κάθε μέρα αναρωτιόσουν αν θα τραυματιστείς, αλλά παιχνίδι.

Τελικά, τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Βλέποντας τα πράγματα απ’ έξω πια, μπορώ να πω με σιγουριά ότι η ψυχολογική πίεση σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι το πιο δύσκολο κομμάτι που έχεις να αντιμετωπίσεις.

Θα το ξανάκανες;

Ναι, αμέ! Ίσως μετά από δέκα χρόνια, αφού ξεκουραστώ!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR