counter

Aποστόλης Τότσικας: Η πρώτη του συνέντευξη μετά τον γάμο του

Aποστόλης Τότσικας: Η πρώτη του συνέντευξη μετά τον γάμο του
Aποστόλης Τότσικας: Η πρώτη του συνέντευξη μετά τον γάμο του

Aποστόλης Τότσικας

Συνέντευξη στο περιοδικό People και στη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι παραχώρησε ο Αποστόλης Τότσικας. Ο Αποστόλης Τότσικας μιλά για πρώτη φορά για τον γάμο του με την φωτογράφο Ρούλα Ρέβη και αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικής του ζωής που δεν είχαν δει μέχρι πρότινος το φως της δημοσιότητας.

«Η Ρούλα κανόνισε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο από την Αθήνα. Το έκανε εδώ και αρκετό καιρό, πολύ χαλαρά, χωρίς άγχος. Είχε την ιδέα πως θα ήταν όμορφα να γίνει στο L.A., δεν ήξερε τελικά αν θα βγει, όμως όλα κούμπωσαν τέλεια. Θα σου πω τι γίνεται. Αν ήταν να κάνουμε ένα γάμο για τους δυο μας, ένα γάμο κρυφό, για να αρχίσω μετά να λέω παντού τα τι και πώς, κλάψε με, μανούλα, κλάψε με».

Για την Ζέτα Μακρυπούλια: «Η Ζέτα ήταν εκείνη που επέμενε στη Ρούλα να αγοράσει νυφικό. Εκείνη δεν ήθελε, έλεγε να πάρει απλά ένα φόρεμα από την Αμερική. Τελικά, μαζί με τη Ζέτα, διάλεξαν το πανέμορφο μίνιμαλ μακρύ λευκό φόρεμα του γάμου και η Ζέτα της το έκανε δώρο. Μια μέρα πριν μπουν στο αεροπλάνο, η Ζέτα εμφανίστηκε απροειδοποίητα κάτω από το σπίτι του ζευγαριού για μια αγκαλιά κι ένα ζεστό φιλί, κρατώντας στα χέρια της μια βιντεοκάμερα».

Η απόφαση του γάμου ήταν κάτι που μοιράστηκαν οι δυο τους, αναφέρει η δημοσιογράφος. Μόνο ένας ακόμα άνθρωπος γνώριζε τα σχέδιά τους, καθώς κάποια στιγμή πριν μήνες η Ρούλα το είχε πει στη Ζέτα Μακρυπούλια (είναι παραπάνω από φίλες, σαν αδελφές) σαν σκέψη και της το επιβεβαίωσε λίγες μόλις μέρες πριν το ταξίδι τους. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR