counter

Απολύθηκε από το σίριαλ ο 37χρονος ηθοποιός - Τι απαντά στις κατηγορίες για βιασμό

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησε ο δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού, ο οποίος έχει καταγγελθεί από τον Δημήτρη Άνθη ως βιαστής του.

Η μήνυση του Δημήτρη Άνθη κατατέθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών, με τον αρμόδιο δικαστικό λειτουργό να διατάσσει τις αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. To περιστατικό του βιασμού που κατήγγειλε ο Δημήτρης Άνθης συνέβη τον Μάιο του 2006.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ροδουσάκη, ο εντολέας του δηλώνει αθώος, ενώ παραδέχεται πως γνωρίζει τον άνθρωπο που τον καταγγέλλει και ισχυρίζεται ότι υπήρξε ερωτική συναίνεση μεταξύ δύο ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση.

Παράλληλα ο κ. Ροδουσάκης αποκάλυψε πως ο 37χρονος ηθοποιός εργάζονταν μέχρι και χθες, καθώς εξαιτίας της καταγγελίας και της φήμης ότι θα υπήρχε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, απολύθηκε από τη δουλειά του και το σίριαλ στο οποίο εμφανιζόταν αυτήν την εποχή. Παράλληλα ο δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης κατά του εντολέα του και «δεν υφίσταται λόγος» να υπάρξει.

Μάλιστα διευκρίνισε ότι προς το παρόν το μόνο που υπάρχει είναι μήνυση σε βάρος του 37χρονου και η οποία έχει οδηγηθεί στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης. Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός είναι σε επικοινωνία με τις αρχές και θα παράσχει έγγραφες εξηγήσεις μέχρι την Παρασκευή.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παραπάνω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR