counter

Απολαύστε την Megan Fox πιο ώριμη και… sexy από ποτέ!

Απολαύστε την Megan Fox πιο ώριμη και… sexy από ποτέ!
Απολαύστε την Megan Fox πιο ώριμη και… sexy από ποτέ!

Μπορεί η φωτογράφιση να μας άρεσε πολύ, αυτό το στιλάκι της «θιγμένης-χρησιμοποιημένης» που προσπαθεί να περάσει όμως κάποιες φορές μέσα από τις συνεντεύξεις της, πραγματικά δεν το καταλαβαίνουμε… Είναι όμορφη, άκρως αισθησιακή και το ξέρει! Άλλωστε, δεν παραλείπει να το επιδεικνύει σε κάθε φωτογράφιση που κάνει! Ξαφνικά, κατηγορεί το  κοινό ότι την… κατασπαράζει, δηλώνει πως έχει διαβάσει την «Αποκάλυψη» εκατομμύρια φορές και προσπαθεί να «αποκωδικοποιήσει» τα μηνύματά της λέγοντας πως το «κακό» και ο πόλεμος που ξεσπά στη Γη της Απαγγελίας, θα μπορούσε να είναι ο πόλεμος των media, το διαδίκτυο, οι celebrities…

 

Δηλώνει πως είναι με τον Brian Austin Green επειδή δίπλα του νιώθει προστατευμένη… Πιστεύει πως οι άνθρωποι είναι κακοί. Δεν έχει νταντά για τον 3 μηνών γιό της… Βασικά, είχε, αλλά την απέλυσε μόλις διάβασε για μια άλλη νταντά που οποία δολοφόνησε δύο μικρά παιδιά στη Νέα Υόρκη… Την βοηθούν η αδερφή της και η μητέρα της, τις οποίες μπορεί να εμπιστευτεί επειδή την ήξεραν προτού γίνει διάσημη.

 

Διαβάζοντας τη συγκεκριμένη συνέντευξη, ένα πράγμα μπορούμε να καταλάβουμε: η Fox τα έχει βάλει με όλους και με όλα και πασχίζει να μας αποδείξει ότι δεν είναι απλά μια σεξοβόμβα που… κατασπαράζει τους άντρες! Είναι μια γυναίκα σκεπτόμενη, γεμάτη ανησυχίες και βαθειά θρησκευόμενη… «Πρέπει να το καταλάβετε…», λέει, «…στην εκκλησία νιώθω ασφαλής. Μεγάλωσα με την πίστη πως στα χέρια του Θεού είμαι ασφαλής. Απλά δε νιώθω ασφαλής με τον εαυτό μου…».

  

Υπομονή Megan… Ίσως είναι απλά μια φάση… Ελπίζουμε πως σύντομα και πάλι θα συμφιλιωθείς με την (πανέμορφη) εικόνα σου… Η αλήθεια είναι ότι πιστεύουμε πως το έχεις ήδη κάνει… Μια ματιά στη φωτογράφιση, άλλωστε, αρκεί για να καταλάβουμε πως και όμορφη θέλεις να δείχνεις, αλλά και πολύ σέξι!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR