counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Χωρίζουν Κώστας Αποστολάκης - Αμέλια Αναστασάκη;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Χωρίζουν Κώστας Αποστολάκης - Αμέλια Αναστασάκη;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Χωρίζουν Κώστας Αποστολάκης - Αμέλια Αναστασάκη;

Κώστας Αποστολάκης Αμέλια Αναστασάκη

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Κώστας Αποστολάκης και η Αμέλια Αναστασάκη χωρίζουν; Δημοσίευμα ήρθε να ταράξει την καθημερινότητα του ζευγαριού και να κάνει έξαλλη την πάντα γλυκιά δημοσιογράφο.

Ο γάμος του Κώστα Αποστολάκη με την Αμέλια Αναστασάκη

Ο γάμος του Κώστα Αποστολάκη και της Αμέλιας Αναστασάκη τελέστηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου του 2012 στο Καστέλι Κισάμου στα Χανιά της Κρήτης. Πριν από 14 μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αποκτώντας μια πανέμορφη κορούλα στις 27 Σεπτεμβρίου 2012.

Κώστας Αποστολάκης - Αμέλια Αναστασάκη: Χωρίζουν;

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την Αμέλια Αναστασάκη που μίλησε για τις φήμες περί χωρισμού. "Έχω τσαντιστεί πάρα πολύ από το πρωί, γιατί μου τηλεφωνούν όλοι και ρωτάνε αν χωρίζω. Πριν από μία εβδομάδα είδα δημοσιευμένες φωτογραφίες μου με τον Κώστα από έξοδό μας. Πως γίνεται να χωρίσαμε σε λίγες μέρες; Αυτό που με ενόχλησε έιναι ότι ο δημοσιογράφος που έγραψε πως χωρίζω με τον Κώστα, δεν με πήρε καν τηλέφωνο για να με ρωτήσει", λέει η Αμέλια Αναστασάκη για τις φήμες χωρισμού της από τον Κώστα Αποστολάκη.

Το δημοσίευμα που ανέφερε ότι χωρίζουν Κώστας Αποστολάκης - Αμέλια Αναστασάκη

"Αν χώριζα, θα το έλεγα, δεν είναι κάτι που μπορείς να κρύψεις. Αυτά τα πράγματα φαίνονται. Είχαν βγει τέτοιες φήμες και γύρω στο περασμένο Πάσχα. Δεν ξέρω από που προκύπτουν όλα αυτά. Στεναχωρέθηκα που μας τηλεφώνησαν οι γονείς μας γιατί διάβασαν στο ίντερνετ αυτή την φήμη και ρωτούσαν τι συμβαίνει. Σε λίγες μέρες οι γονείς του Κώστα και οι δικοί μου θα έρθουν από την Κρήτη για να περάσουμε όλοι μαζί τις γιορτές. Μάλιστα η μαμά μου είναι ήδη στην Αθήνα και μένει στο σπίτι μας", κατέληξε η Αμέλια Αναστασάκη, αποδεικνύοντας πως ο γάμος της δεν κινδυνεύει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR