counter

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Στο νοσοκομείο η Ελένη Τσολάκη. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Στο νοσοκομείο η Ελένη Τσολάκη. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Στο νοσοκομείο η Ελένη Τσολάκη. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Ελένη Τσολάκη

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Ελένη Τσολάκη, το πρωί της Τρίτης 19 Νοεμβρίου. Η Ελένη Τσολάκη, έκανε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, που δεν έπαιρνε άλλης αναβολής. Η επέμβαση ήταν ρουτίνας, αλλά η παρουσιάστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο μέρες.

Το χειρουργείο και οι άνθρωποι στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη

Το πρωί της Τρίτης 19 Νοεμβρίου, η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων προκειμένου να χειρουργηθεί. Η επέμβαση ξεκίνησε γύρω στις εννέα το πρωί και διήρκησε μερικές ώρες, ενώ στην Ελένη χορηγήθηκε ολική νάρκωση. Στο πλευρό της ήταν η μητέρα της Μαρία, που ήρθε από την Θεσσαλονίκη για μερικές ημέρες, η αδερφή της και στενοί της φίλοι. Ο οργανισμός της παρουσιάστριας αποδείχθηκε πολύ δυνατός και ο γιατρός της, κ. Βασίλης Δάρας, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της υγείας της.

Το εξιτήριο της Ελένης και η ανάρρωση

Η Ελένη Τσολάκη πήρε εξιτήριο το πρωί της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου και πήγε στο σπίτι της στην Κηφισιά, απολαμβάνοντας την φροντίδα των δικών της ανθρώπων. Η παρουσιάστρια, έπρεπε να κάνει εδώ και καιρό αυτήν την επέμβαση, την οποία όμως παραμελούσε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Προτού ξεκινήσει η τηλεοπτική της εκπομπή στον Alpha λοιπόν, η οποία σύμφωνα με τον Τζώνυ Καλημέρη θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο, θέλησε να μην αφήσει εκκρεμότητες, ειδικά όσον αφορά σε θέματα υγείας. Μάλιστα, πήρε μία εβδομάδα άδεια από τον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη, όπου κάνει εκπομπή με τον Μάκη Πουνέντη και την Μαρία Φραγκάκη. Μάλιστα, ο Μάκης Πουνέντης έστειλε μία τεράστια ανθοδέσμη στην συνεργάτιδά του, με ευχές για ταχεία ανάρρωση. Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, η Ελένη Τσολάκη θα είναι και πάλι στο πόστο της, συνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Εμείς της ευχόμαστε γρήγορα περαστικά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR