counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ποιοι θα χορέψουν στο φετινό "Dancing with the stars 4";

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ποιοι θα χορέψουν στο φετινό "Dancing with the stars 4";
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ποιοι θα χορέψουν στο φετινό "Dancing with the stars 4";

Από την Μαίρη Παλιαλέξη 

Στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν αναμένεται να βγει στον "αέρα" το DANCING WITH THE STARS 4.

Κοινή επιθυμία του ΑΝΤ1 και της ίδιας της ηθοποιού, είναι και αυτή τη φορά παρουσιάστρια να είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Ωστόσο εκκρεμεί συνάντηση της όμορφης ηθοποιού με τον Γιάννη Λάτσιο για να βρεθεί μια φόρμουλα, αφού η Ζέτα θα πρωταγωνιστήσει ως Μέριλιν Μονρόε στο Μικρό Παλλάς και θα έχει βραδινή παράσταση την Κυριακή.

Ακόμη και αν δεν υπάρξει βραδινή, αλλά μόνο απογευματινή και σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορεί να είναι στο studio πανέτοιμη στις 21:00 όταν από το θέατρο θα τελειώνει στις 8:30. Μένει λοιπόν να βρεθεί η "χρυσή τομή".

Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν και άλλα που τα έχει ήδη προσεγγίσει η παραγωγή και οι συντελεστές του show Dancing with the stars για το φετινό κύκλο.

Άλλοι από αυτούς έχουν δεχτεί ήδη τηλεφώνημα, άλλοι έχουν κάνει ήδη μια πρώτη συνάντηση και άλλοι θα δεχτούν τις επόμενες ημέρες. Κάποιοι τελικά θα είναι στο show και κάποιοι ανάλογα με τις επαγγελματικές και προσωπικές τους υποχρεώσεις όχι. Ανάμεσα στα πρόσωπα είναι αυτά των: Ευαγγελία Αραβανή, Έλενα Ασημακοπούλου, Μάρκος Σεφερλής, 'Ολγα Λαφαζάνη, Χρύσπα, Ελένη Τσολάκη (TV Μακεδονία και ΠΕΔΕΣ), Ράνια Κωστάκη, Χριστίνα Σάλτη, Όλγα Φαρμάκη, και οι Κατερίνα Καραβάτου, Kατερίνα Καινούργιου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου οι οποίες όμως λόγω των υποχρεώσεων τους στον ALPHA αρνήθηκαν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR