counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Μαρία Ηλιάκη "χτύπησε" τατουάζ! Εξηγεί στο FTHIS.GR γιατί το έκανε & τί γράφει

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Μαρία Ηλιάκη "χτύπησε" τατουάζ! Εξηγεί στο FTHIS.GR γιατί το έκανε & τί γράφει
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Μαρία Ηλιάκη "χτύπησε" τατουάζ! Εξηγεί στο FTHIS.GR γιατί το έκανε & τί γράφει

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε τατουάζ.

Η Μαρία Ηλιάκη που γνωρίζω και αγαπώ ως φίλη και συνεργάτιδα εδώ και πολλά χρόνια, είναι ίσως ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη που θα έκανε τατουάζ. Όχι γιατί δεν της αρέσουν γενικά ή δεν είναι της αισθητικής της, αλλά επειδή δεν είναι στην φιλοσοφία της να τα έχει πάνω της.

Όταν την είδα σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι με το tattoo στο χέρι, αρχικά νόμισα ότι ήταν γρατζουνιά. Γιατί η Μαρία Ηλιάκη ποτέ δεν θα έκανε τατουάζ... παρά μόνο για ένα λόγο και όντως μου επιβεβαίωσε αυτό που φαντάστηκα.

"Χα Χα! Έχεις δίκιο πιο πιθανό θα ήταν για μένα να έχω γρατζουνιά, όμως... έκανα τατουάζ. Δεν το θεωρώ κάτι φοβερό γι' αυτό και δεν το έχω πει σε κανέναν, ούτε στους δικούς μου. Είναι κάτι προσωπικό που ήθελα να το κάνω και το σκεφτόμουν καιρό. Πήγα ένα απόγευμα στο Χαλάνδρι και το έκανα. Το έχω εδώ και ένα μήνα. Έχω γράψει το όνομα της μητέρας μου... Αθανασία".

Η μητέρα της Μαρίας έφυγε από τη ζωή στις 29 Απριλίου του 2012, μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία για την ίδια και τους οικείους της, αφού μετά από εγκεφαλικό που υπέστη, παρουσίασε πολλαπλά προβλήματα υγείας. Όταν η μητέρα της πέθανε η Μαρία αρχικά δεν είχε συνειδητοποιήσει την απώλειά της. Νόμιζε ότι ο θάνατός της, λύτρωσε, τη μαμά της που πια ζούσε πολύ δύσκολα και αυτό ήταν για εκείνη ανακούφιση. Η συνειδητοποίηση όμως της απώλειας ενός ανθρώπου παίρνει χρόνο και περνάει από πολλά στάδια, πριν κατασταλάξει μέσα του.

Όταν ρώτησα την Μαρία Ηλιάκη γιατί έκανε tattoo τώρα... που έχει περάσει ενάμιση χρόνος από τον θάνατό της μου απάντησε: "Γιατί τώρα νιώθω ότι μου λείπει πιο πολύ".

Στην ερώτηση αν μετά το πρώτο τατουάζ μπήκε στη φιλοσοφία εκείνων που λένε ότι τώρα που ξεκίνησα δεν θα σταματήσω, εκείνη μου απάντησε: "Α! Τί να σου πω δεν ξέρω...".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR